Annonce
Sport

SønderjyskE starter travl uge med sejr

SønderjyskE Ishockey mødte tirsdag Herlev Eagles på udebane. Arkivfoto: Jacob Schultz

Det var en tæt kamp, da SønderjyskE tirsdag aften mødte Herlev Eagles på udebane. Kampen måtte afgøres i overtid, hvor SønderjyskE efter en timeout fik sikret pointmajoriteten.

Udekamp: SønderjyskE kunne starte den trekampsuge, som holdet er i gang med, med en sejr i overtiden over Herlev Eagles tirsdag aften.

Efter en lige 1. periode, hvor begge hold fik mulighed for at prøve sig i powerplay ad to omgange, måtte de gå til pause med en stilling på 0-0.

2. periode startede med en omgang powerplay til SønderjyskE dog uden at kaste et mål af sig, men efter godt en halv times spil fandt hjemmeholdet vej til mål.

Et oplæg fra Brett Thompson til Jesper Thörnberg fandt vej til netmaskerne, og SønderjyskE kunne gå ind til 3. periode med ryggen mod muren.

Herlev er nærmeste konkurrent til SønderjyskE i jagten på den fjerde Final4-plads, som ligaens top fire kvalificerer sig til efter 18 spillerunder.

Det lykkedes SønderjyskE at komme tilbage i kampen med et hurtigt mål af Jordan Pietrus i 3. periode og dermed få tvunget kampen ud i en 4. periode.

Her kunne Phillip Marinaccio efter en sjælden timeout taget af SønderjyskE skyde pucken i mål til to point og en lidt sjovere bustur hjem.

SønderjyskE skal atter i aktion torsdag, hvor turen går til Frederikshavn. SønderjyskE indtager fortsat ligaens fjerdeplads med seks point ned til Herlev på femtepladsen.

Annonce

Kampen i tal

Herlev Eagles-SønderjyskE 1-2 (0-0, 1-0, 0-1, 0-1)Målscorere: 1-0 Jesper Thörnberg (28.31), 1-1 Jordan Pietrus (43.52), 1-2 Phillip Marinaccio 62.52)

Udvisninger: Herlev Eagles 4x2 minutter, SønderjyskE 7x2 minutter

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce