Annonce
Sport

SønderjyskE straffede Rungsted-fejl

SønderjyskE-spillerne kunne søndag aften sætte sig glade og tilfredse i bussen hjem fra Rungsted. Arkivfoto: Jacob Schultz

SønderjyskE's stærke overtalsspil blev søndag nøglen til succes, da de lyseblå sejrede over ligaetterne. Dermed blev afstanden mellem ligaens nummer et og to mindsket.

Sejr: SønderjyskE fortsatte søndag den gode stime med en usvigelig sikker sejr overligaens etter fra Rungsted.

Det var også gæsterne, der dominerede kampen og allerede efter 13 minutters spil kunne SønderjyskE i deres stærke powerplay bringe sig foran 1-0 ved Mads Lund.

Kort inde i anden periode fik sønderjyderne atter mulighed for at presse Rungsted i powerplay. TJ Moore sendte først pucken mod mål uden held, inden han kort efter kunne lægge op til Steffen Frank, der bragte de lyseblå på 2-0.

Den viste sig, at over- og undertalsspillet blev rigtig vigtig i denne kamp, hvor seks af kampens syv mål blev scoret med en spiller siddende i straffeboksen.

Dette gjaldt også Jordan Pietrus' scoring til 3-0.

Tredje periode blev den målrigeste. Først kunne Rungsted reducere i powerplay, mens Mads Lund i undertal kunne sikre Sønderjyske sejren med mindre end et kvarter igen.

Kampen endte 5-2 med afsluttende scoringer fra TJ Moore og et pyntemål fra Charlie Sarault.

Annonce

Kampen i tal

Rungsted Seier Capital - SønderjyskE 2-5 (0-1, 0-2, 2-2)Målscorere: 0-1 Mads Lund, assist Phil Marinaccio (13.30), 0-2 Steffen Frank, assist TJ Moore (24.01), 0-3 Jordan Pietrus, assist Christian Silfver (36.35), 1-3 Nikolaj Murholt Rosenthal, assist Tyler Fiddler (43.52), 1-4 Mads Lund uassisteret (46.38), 1-5 TJ Moore, assist Frederik Bjerrum (52.43), 2-5 Charlie Sarault, assist Tim Daly (58.36)

Udvisninger: Rungsted 4x2 og 1x10 minutter, SønderjyskE 7x2 minutter

Tilskuere: 1022

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Annonce