Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE-streg efter blåt kort: Det var ikke med vilje

Frederik Børm fik blåt kort, da SønderjyskE tabte mod Skanderborg. Foto: Ole Nielsen
Frederik Børm fik blåt kort for at ramme Cornelius Kragh med en albue. SønderjyskE-stregen afventer mulig karantæne og bedyrer, at det ikke var med vilje.

SØNDERJYSKE: Frederik Børm ville riste sig fri af to modspillere mod slutningen af anden halvleg, da SønderjyskE tabte 27-32 hjemme mod Skanderborg. Han forsøgte at vriste sig fri med voldsom kraft, der kunne ligne frustration. En albue ramte Skanderborgs Cornelius Kragh, og efter at have set episoden på tv-optagelserne takserede dommerparret Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm forseelsen til blåt kort.

- Jeg får den for at ramme Cornelius i hovedet med en albue, og det gør jeg også. Det var ikke med vilje. Det var en infight. Lige inden de fløjter, tænker jeg, jeg har muligheden for at rykke rundt. Der giver de så slip, og så smutter min albue rundt. Pisseuheldigt, men jeg rammer ham, erkendte Børm.

- Sådan er det inde på stregen. De kommer for at dække mig op, og jeg skal prøve at komme fri, og det gør jeg også. Lige inden fløjtet ser jeg en mulighed for at lave et hurtigt ryk og måske tage en mand med. Det er så dér, der bliver fløjtet, og de giver slip, og så er jeg allerede på vej rundt, sagde Børm.

Hvad siger du til farven på kortet?

- Den er jeg ikke glad for.

Men er det i orden, eller skulle det kun være rødt?

- Det har jeg ingen kommentar til. Det er der kompetente folk, der kigger på og har en mening om. Så må jeg rette mig efter det.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce