Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE-streg forlænger kontrakten og er tilbage på træningsbanen

Frederik Ladefoged har forlænget kontrakten med SønderjyskE til sommeren 2021. Arkivfoto: Ole Nielsen

SØNDERJYSKE: Simon Lindhardt har fået en af de underskrifter, der luner ekstra meget. Sportsdirektøren hos håndboldherrerne i SønderjyskE har fået forlænget klubbens aftale med stregspiller Frederik Ladefoged til sommeren 2021.

Den 23-årige stregspiller kom til klubben forrige sommer fra Skanderborg. I sidste sæson spillede han 30 ligakampe og scorede 70 mål på 92 forsøg.

Ladefoged havde desuden en stor rolle i forsvaret, hvilket resulterede i 22 udvisninger. Han fik desuden blåt kort for et utilsigtet slag med albuen i ansigtet på Nordsjællands Jesper Dahl. Det gav ham to spilledages karantæne.

Stregspilleren har ikke været i kamp for SønderjyskE i denne sæson. Han beskadigede en brystmuskel i venstre side under en træningsøvelse i forsommeren. Han er begyndt at træne med holdet igen, men det er tvivlsomt, om han er kampklar på denne side af nytår.

- Det går den rigtige vej rent fysisk. Hvor langt han er fra at spille kampe er tvivlsomt. Han har en ambition om at træne komplet med om en måned, men sundhedssektoren synes, det er lige optimistisk nok, siger SønderjyskE-træner Kasper Christensen.

- Vi håber at have ham med, inden 2019 er omme, men det er ikke pinedød nødvendigt. Det vil være en bonus, siger træneren.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce