Annonce
Aabenraa

SønderjyskE taber efter gyser: Brændte for mange chancer

SønderjyskEs cheftræner, Peter Nielsen, fik ikke det, han gik efter på udebane mod Bjerringbro. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Efter en måneds pause fra turneringen spilles der igen om point. SønderjyskEs bedste håndboldkvinder taber dem begge i Bjerringbro.
Annonce

Bjerringbro: - Jeg forventer, vi kommer ud og sætter det samme aftryk, som vi satte i den seneste kamp mod Roskilde. Vi skal have en god defensiv, løbe en masse kontra, og vi skal vise, vi gerne vil det her.

Sådan lød ordene fra SønderjyskEs cheftræner, Peter Nielsen, inden søndagens udekamp mod Bjerringbro i kvindernes 1. division, men det kom til at gå lidt anderledes.

- Vi havde sådan set en rigtig god defensiv, men fik løbet knap så mange kontraer, som jeg havde håbet på, og så mangler vi lige det sidste, siger Peter Nielsen umiddelbart efter slutfløjtet.

SønderjyskEs bedste håndboldkvinder tabte kampen mod Bjerringbro med 22-20 efter at have været bagude med 11-7 efter de første 30 minutter.

For cheftræneren er det ikke svært at pege på en årsag for nederlaget. Der blev brændt alt for mange chancer.

- Angrebsspillet var ikke godt nok, men vi havde alligevel masser af chancer. Vi kunne bare ikke få bolden i mål, siger Peter Nielsen.

Annonce

Spændende afslutning

Det så længe ud som om, at hjemmeholdet ville sikre sig en komfortabel sejr. 12 minutter før tid førte Bjerringbro med fem mål, men tingene kan hurtigt ændre sig i håndbold.

I løbet af ganske få minutter scorede SønderjyskE fire mål på stribe, og der var atter spænding om resultatet. Fem minutter før tid var stillingen endda helt lige, men det var hjemmeholdet, der havde de bedste nerver og sikrede sig sejren.


Angrebsspillet var ikke godt nok, men vi havde alligevel masser af chancer.

Peter Nielsen, cheftræner


Det var ikke kun i slutfasen, at SønderjyskE havde svært ved at omsætte de mange chancer til mål.

- Det er hele kampen igennem, at vi brænder alt for meget. Der mangler noget coolness i afslutningerne. Det er et tema, vi skal have kigget på i næste uge, siger Peter Nielsen.

Tre brændte straffekast ud af seks pynter heller ikke ligefrem på statistikken for SønderjyskE.

- Nu må vi tage revanche i næste weekend, siger Peter Nielsen.

Pernille Johannsen blev topscorer for SønderjyskE med fem mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce