Annonce
Aabenraa

SønderjyskE tabte mod bundhold

Cheftræneren for SønderjyskE, Olivera Kecman, var på ingen måde tilfreds med holdets indsats mod Hadsten. Arkivfoto: Claus Thorsted
Manglende skarphed i afslutningerne førte til et overraskende nederlag for SønderjyskEs bedste håndboldkvinder.

Hadsten: Inden søndagens udekamp mod Hadsten i kvindernes 1. division konstaterede cheftræneren for SønderjyskEs bedste håndboldkvinder, Olivera Kecman, at de gik ind til kampen som favoritter, og at holdets målsætning var at vise, at det er et tophold.

Det slap SønderjyskE ikke godt fra. Holdet tabte mod et af bundholdene med 23-22 efter også at have bagude med et enkelt mål ved pausen.

- Vi skulle vise, at vi er et tophold, men det lykkedes ikke, siger Olivera Kecman.

Det var især afslutningerne, der var katastrofale hos SønderjyskE, og det kostede point.

- Vi har mange dårlige afslutninger. Jeg tror, vi sammenlagt brænder 17 hundrede procents chancer. Det blev afgørende for kampen. Sagen er, at vi spiller os til en masse chance, men vi kunne ikke score, siger Olivera Kecman.

Annonce

Manglende gejst

Foruden de dårlige afslutninger og et hav af brændte chancer savnede cheftræneren også mere gejst og vilje hos sine spillere. Mens Hadsten som bundhold kunne spille uden pres, var det tilsyneladende anderledes med spillerne hos topholdet SønderjyskE.

- Kampen viste, at vi psykisk ikke er stærke nok, og når vi ikke er helt klar, så taber vi også mod bundhold, siger Olivera Kecman, der ikke tager meget positivt med sig hjem fra Hadsten.

- Vi savnede skarphed på stort set alle områder. Forsvaret fungerede dog grundlæggende fint, siger hun.

Det eneste, SønderjyskE kan glæde sig over efter det overraskende nederlag, er, at der allerede venter en ny kamp på lørdag. Det er mod Rødovre i Arena Aabenraa.

- I den kamp er vi nødt til at rejse os igen, siger Olivera Kecman.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce