Annonce
Aabenraa

SønderjyskE tabte mod bundhold

Cheftræneren for SønderjyskE, Olivera Kecman, var på ingen måde tilfreds med holdets indsats mod Hadsten. Arkivfoto: Claus Thorsted
Manglende skarphed i afslutningerne førte til et overraskende nederlag for SønderjyskEs bedste håndboldkvinder.
Annonce

Hadsten: Inden søndagens udekamp mod Hadsten i kvindernes 1. division konstaterede cheftræneren for SønderjyskEs bedste håndboldkvinder, Olivera Kecman, at de gik ind til kampen som favoritter, og at holdets målsætning var at vise, at det er et tophold.

Det slap SønderjyskE ikke godt fra. Holdet tabte mod et af bundholdene med 23-22 efter også at have bagude med et enkelt mål ved pausen.

- Vi skulle vise, at vi er et tophold, men det lykkedes ikke, siger Olivera Kecman.

Det var især afslutningerne, der var katastrofale hos SønderjyskE, og det kostede point.

- Vi har mange dårlige afslutninger. Jeg tror, vi sammenlagt brænder 17 hundrede procents chancer. Det blev afgørende for kampen. Sagen er, at vi spiller os til en masse chance, men vi kunne ikke score, siger Olivera Kecman.

Annonce

Manglende gejst

Foruden de dårlige afslutninger og et hav af brændte chancer savnede cheftræneren også mere gejst og vilje hos sine spillere. Mens Hadsten som bundhold kunne spille uden pres, var det tilsyneladende anderledes med spillerne hos topholdet SønderjyskE.

- Kampen viste, at vi psykisk ikke er stærke nok, og når vi ikke er helt klar, så taber vi også mod bundhold, siger Olivera Kecman, der ikke tager meget positivt med sig hjem fra Hadsten.

- Vi savnede skarphed på stort set alle områder. Forsvaret fungerede dog grundlæggende fint, siger hun.

Det eneste, SønderjyskE kan glæde sig over efter det overraskende nederlag, er, at der allerede venter en ny kamp på lørdag. Det er mod Rødovre i Arena Aabenraa.

- I den kamp er vi nødt til at rejse os igen, siger Olivera Kecman.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce