x
Annonce
SønderjyskE Ishockey

SønderjyskE tager imod Herning: Tæt kamp om andenpladsen

SønderjyskE har været stærkt spillende på det seneste, men Herning har indtil nu i denne sæson været en ubehagelig modstander. Foto: Jacob Schultz

Det er to af de absolut mest formstærke hold, der tirsdag aften mødes i Vojens, når SønderjyskE tager imod Herning. To hold, der kæmper hårdt om at slutte på andenpladsen i grundspillet.

Ser man over de seneste 30 kampe i grundspillet er det Herning-hold, der startede sæsonen lidt sløvt, faktisk det bedste af alle. Over for det står et SønderjyskE-hold, der ikke som frygtet har ramt et formdyk efter de anstrengende kampe i Continental Cup. På det seneste er det blevet til en hårdt tilkæmpet sejr hjemme over ærkerivalerne fra Esbjerg og siden en suveræn 4-0-sejr i Odense i en kamp, der gav comeback til Patrick Galbraith i målet. Han og Nicolaj Henriksen er rygraden i den defensiv, der sæsonen igennem har set så stærk ud.

Midtjyderne kommer ikke bare til Vojens som det mest formstærke hold, de kommer tilmed med visheden om, at de har vundet fire af de første fem indbyrdes opgør mod SønderjyskE i denne sæson. Lige nu ligger de to a point på andenpladsen - begge har spillet 41 kampe.

Kampen i Vojens spilles 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce