Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-træner efterlyser tacklinger og græs på knæene: Jeg er bekymret

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm er bekymret over sit holds forfatning. Foto: Henning Bagger, Scanpix
SønderjyskE-træner Glen Riddersholm er bekymret over sit holds forfatning og situationen i nedrykningsspillet. Han efterlyser fightertyper efter nederlaget på 2-3 i Aalborg.

JV I AALBORG: Glen Riddersholm efterlyser spillertyper, der får græs på knæene efter nederlaget på 2-3 i Aaborg, hvor han kaldte AaB-sejren fortjent.

- Hvis vi skal tillade os at ærgre os, skal vi ærgre os over vores første halvleg. Der må vi i sandhed sige, at vi ikke kender vores egen besøgelsestid. Vi misser at spille afleveringer ren i rum til friløbere, mente SønderjyskE-træneren, som ikke mente, hans hold var inde i kampen efter AaB's mål til 2-1.

- Vi må bare erkende, at derfra formår vi ikke at sætte noget som helst sammen af kvalitet. Vi må helt klart bare erkende, at vi mangler selvtillid. Vi mister konceptet og overblikket, erkendte træneren.

Riddersholm slog fast, at SønderjyskE kigger mod bundholdene.

- Det synes jeg, vi har gjort hele vejen igennem. Det har vi været meget realistiske omkring efter nederlaget mod Lyngby på hjemmebane (1-4, red.).

- Vi bliver mere ramt af, at vi ikke tager vare på de chancer, vi har, da vi fører. Så laver vi et selvmål og indkasserer to mål, hvor vi ikke tackler. Vi må erkende, at de gode gamle klassiske dyder med tacklinger og græs på knæene, er nogle spiltyper, vi ikke råder over. Når man indkasserer sådan et mål til 1-1, hvor vi nærmest står med balletsko på, og de kan få lov at tackle den igennem, så har vi en udfordring, sagde træneren, som tager klubbens situation alvorligt.

- Ja, jeg er bekymret, siger Riddersholm, der også anerkendte, at det er et problem, at Haji Wright ikke har scoret i superligaen siden december.

- Når jeg ser alle de gode situationer, Haji Wright kommer i, uden at vi får noget ud af det, så er det helt klart også en angriber, der leder efter sin målform.

Annonce

For nemme mål

Anfører Pierre Kanstrup var manden bag det uheldige selvmål, der bragte AaB foran 2-1.

- Jeg kommer i rotation, og så rammer den mig i ryggen og går ind, forklarede han.

- Det er ikke sort uheld. Vi lukker for nemme og for dumme mål ind og giver for mange chancer væk, erkendte anføreren, som dog ikke mener, at SønderjyskE med den nuværende form er en favorit til at rykke ned.

- Nej, det er vi ikke, afviste han.

-Vi skal tage det seriøst, og der kommer nogen bagfra, så det er klart, at vi skal steppe op. Det er ikke sådan, at jeg ryster i bukserne, men vi skal tage det seriøst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nordtyskland

Skole advarer mod ufo-panik

Annonce