Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE-træner hyldede modenhed og bredde

Kasper Christensen var tilfreds med sit holds modenhed, da modgangen ramte i Fredericia. Kombineret med holdets bredde gav det en sejr på 38-35. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Kasper Christensen kunne glæde sig over holdets bredde, da SønderjyskE fik vendt en hektisk kamp og vandt 38-35 i Fredericia.
Annonce

REAKTIONER: Nok en gang kom SønderjyskE-reserven Oliver Eggert ind og gjorde en god figur, da sønderjyderne spillede sig ud af problemer og vandt 38-35 i Fredericia.

- Vi havde også snakket om, at vi skulle prøve at sætte os på kampen fra start, for i mange kampe får de færten af, at de kan være med, når de får en god start. Det gjorde de også i dag, og så dækker vi ikke særlig godt op, vurderede Oliver Eggert efter sejren.

Han og Lasse Hamann-Boeriths var med til at løfte SønderjyskE, der efterhånden fik færre kontramål mod sig.

- Vi havde nogle skud, der røg i paraderne, og så løb de kontra og scorede tre-fire hurtige mål. Da jeg og Lasse kom ind var det som om, vi fik lidt mere ro på, og så havde vi mand-mand-spillere inde i stedet for skytter og blev ikke straffet lige så hårdt som i starten, påpegede Oliver Eggert, der foruden sine seks scoringer leverede en stor indsats i det forsvar, der ellers ikke så for godt ud i Fredericia.

Annonce

Ros til reserver

Trods modgangen i begyndelsen var SønderjyskE-træner Kasper Christensen forholdsvis sejrsikker i løbet af kampen.

- Jeg var egentlig aldrig i tvivl om, at vi nok skulle komme ind i kampen igen. Jeg står ikke og tænker, at vi vinder relativt nemt, men jeg havde roen, for på et eller andet tidspunkt skulle vi nok få ti minutter med et forsvar, der fungerede, og vi spillede roligt og stringent angrebsspil, mente Kasper Christensen.

- Vores bredde slog til, pointerede træneren.

- Vi spiller med god modenhed og relativ god tålmodighed.

Kasper Christensen roste hele holdet, men særligt Lasse Hamann-Boeriths, der ikke har haft nogen stor rolle i de seneste kampe med syv mod seks-spil, der ligger bedre til Kasper Olsen, høstede roser.

- Lasse kommer ind og spiller vel fejlfrit bortset fra en udvisning og holder god struktur.

- Det vidner om flot moral, at Lasse går ind og løser opgaverne i dag, sagde træneren, der valgte backen Jon Andersen som højrefløj, da Christian Jensen udgik med en knæskade.

Jensen er meget tvivlsom til torsdagens hjemmekamp mod Mors-Thy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Trekantområdet

VB-træner Gâlcă efter oprykningen: En stor sejr for os alle

Annonce