Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE-træner hyldede modenhed og bredde

Kasper Christensen var tilfreds med sit holds modenhed, da modgangen ramte i Fredericia. Kombineret med holdets bredde gav det en sejr på 38-35. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Kasper Christensen kunne glæde sig over holdets bredde, da SønderjyskE fik vendt en hektisk kamp og vandt 38-35 i Fredericia.

REAKTIONER: Nok en gang kom SønderjyskE-reserven Oliver Eggert ind og gjorde en god figur, da sønderjyderne spillede sig ud af problemer og vandt 38-35 i Fredericia.

- Vi havde også snakket om, at vi skulle prøve at sætte os på kampen fra start, for i mange kampe får de færten af, at de kan være med, når de får en god start. Det gjorde de også i dag, og så dækker vi ikke særlig godt op, vurderede Oliver Eggert efter sejren.

Han og Lasse Hamann-Boeriths var med til at løfte SønderjyskE, der efterhånden fik færre kontramål mod sig.

- Vi havde nogle skud, der røg i paraderne, og så løb de kontra og scorede tre-fire hurtige mål. Da jeg og Lasse kom ind var det som om, vi fik lidt mere ro på, og så havde vi mand-mand-spillere inde i stedet for skytter og blev ikke straffet lige så hårdt som i starten, påpegede Oliver Eggert, der foruden sine seks scoringer leverede en stor indsats i det forsvar, der ellers ikke så for godt ud i Fredericia.

Annonce

Ros til reserver

Trods modgangen i begyndelsen var SønderjyskE-træner Kasper Christensen forholdsvis sejrsikker i løbet af kampen.

- Jeg var egentlig aldrig i tvivl om, at vi nok skulle komme ind i kampen igen. Jeg står ikke og tænker, at vi vinder relativt nemt, men jeg havde roen, for på et eller andet tidspunkt skulle vi nok få ti minutter med et forsvar, der fungerede, og vi spillede roligt og stringent angrebsspil, mente Kasper Christensen.

- Vores bredde slog til, pointerede træneren.

- Vi spiller med god modenhed og relativ god tålmodighed.

Kasper Christensen roste hele holdet, men særligt Lasse Hamann-Boeriths, der ikke har haft nogen stor rolle i de seneste kampe med syv mod seks-spil, der ligger bedre til Kasper Olsen, høstede roser.

- Lasse kommer ind og spiller vel fejlfrit bortset fra en udvisning og holder god struktur.

- Det vidner om flot moral, at Lasse går ind og løser opgaverne i dag, sagde træneren, der valgte backen Jon Andersen som højrefløj, da Christian Jensen udgik med en knæskade.

Jensen er meget tvivlsom til torsdagens hjemmekamp mod Mors-Thy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce