x
Annonce
SønderjyskE Fodbold

SønderjyskE-træner tvivler på sin hjemvendte forsvarer

Pierre Kanstrup kommer næppe i kamp for SønderjyskE mod Nordsjælland på søndag. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix

SØNDERJYSKE: Det er fortsat meget usikkert, om de medrejsende SønderjyskE-tilhængere får et Pierre Kanstrup-comeback at se på søndag i Farum, hvor sønderjyderne møder Nordsjælland.

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm siger til nordschleswiger.dk, at han bliver nødt til at tænke længere frem i tiden med midterforsvareren.

- Pierres deltagelse i kampen i Farum er mere end tvivlsom. Han kan måske spille, men vi er tvunget til at tænke langsigtet, siger Glen Riddersholm.

Pierre Kanstrup udgik med en skade i sønderjydernes træningskamp mod Brøndby seks dage før superligaens genstart. Midterforsvareren var derfor ikke med i kampen mod Hobro, der blev vundet 3-1 i søndags.

Søndag skal SønderjyskE forsøge at hente yderlige tre point, når holdet klokken 12 spiller ude mod Nordsjælland. Holdet fra Farum vandt onsdagens udsatte hjemmekamp mod AC Horsens med hele 6-0, så det er to hold med selvtilliden i orden, der mødes til søndagsbrunch. Og for sønderjydernes vedkommende ser det altså ud til at blive med Stefan Gartenmann ved siden af Patrick Banggaard i midterforsvaret.

Lørdagens SønderjyskE-træning er lukket for JydskeVestkysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Annonce