Annonce
SønderjyskE Fodbold

SønderjyskE-træner tvivler på sin hjemvendte forsvarer

Pierre Kanstrup kommer næppe i kamp for SønderjyskE mod Nordsjælland på søndag. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Annonce

SØNDERJYSKE: Det er fortsat meget usikkert, om de medrejsende SønderjyskE-tilhængere får et Pierre Kanstrup-comeback at se på søndag i Farum, hvor sønderjyderne møder Nordsjælland.

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm siger til nordschleswiger.dk, at han bliver nødt til at tænke længere frem i tiden med midterforsvareren.

- Pierres deltagelse i kampen i Farum er mere end tvivlsom. Han kan måske spille, men vi er tvunget til at tænke langsigtet, siger Glen Riddersholm.

Pierre Kanstrup udgik med en skade i sønderjydernes træningskamp mod Brøndby seks dage før superligaens genstart. Midterforsvareren var derfor ikke med i kampen mod Hobro, der blev vundet 3-1 i søndags.

Søndag skal SønderjyskE forsøge at hente yderlige tre point, når holdet klokken 12 spiller ude mod Nordsjælland. Holdet fra Farum vandt onsdagens udsatte hjemmekamp mod AC Horsens med hele 6-0, så det er to hold med selvtilliden i orden, der mødes til søndagsbrunch. Og for sønderjydernes vedkommende ser det altså ud til at blive med Stefan Gartenmann ved siden af Patrick Banggaard i midterforsvaret.

Lørdagens SønderjyskE-træning er lukket for JydskeVestkysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce