Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE-træner: - Vores bedste kamp mod BSH i mange år

De 1858 tilskuere i Skansen gjorde deres for at påvirke kampens resultat og det kunne mærkes på de rokkende tribuner. Foto: Timo Battefeld
Et forspring på fem mål efterfulgt af en tæt kamp, der i sidste ende mundede ud i et tomålsnederlag, gjorde SønderjyskE-træner stolt.

SønderjyskE: SønderjyskE brænder for mange store chancer, og det blev kampafgørende, da sønderjyderne søndag tabte med to mål til Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane. Det skete efter en kamp, hvor hjemmeholdet ellers havde overtaget størstedelen af tiden.

- Det er vores store udfordring. Jeg synes, vi brænder for mange store, chancer. Jeg synes ikke helt, vi får udbyttet af en rigtig, rigtig flot kamp. Vi får ikke gjort det færdigt, og det må vi bare erkende, sagde cheftræner Kasper Christensen efter kampen.

SønderjyskE gik til pause med en tomålsføring efter en første halvleg, der primært blev spillet på hjemmeholdets principper.

Annonce

Burde have ført med mere

Det var dog ikke kun skuffelsen, der fyldte, da cheftræneren efter kampen gjorde status. Det gjorde også en udpræget stolthed over, at hans unge hold kom blæsende ud fra start og satte de rutinerede gæster på noget af en prøve.

- Jeg synes grundlæggende, at vi skaber det, vi skal, og vi har godt styr på dem defensivt. Det er den bedste kamp, vi har spillet mod BSH i mange, mange år.

- Jeg er utroligt stolt og glad over indsatsen. Vi søgte et udtryk, der var med til at blæse alle bagud i hallen, og det synes jeg, vi gjorde. Vi spiller en superflot kamp, men det blev bare sådan en kamp, hvor marginalerne ikke lige sprang over på vores side, siger han.

Derfor mener cheftræneren da også, at pilen kun peger på holdet selv, når der skal findes en årsag til nederlaget.

- Da vi fører 6-2, synes jeg, vi har gjort det fantastisk - det skal siges, at Josip (Cavar, red) redder rigtig mange, store chancer - men jeg står med en fornemmelse af, vi skal op og føre 10-2 eller 10-3 i den periode. Der brænder vi utroligt mange store chancer, så da det går fra 6-2 til 6-6, synes jeg, vi skal være længere foran.

SønderjyskE skal i ilden igen fredag, når turen går til Kolding, hvor KIF venter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce