Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE-træner: - Vores bedste kamp mod BSH i mange år

De 1858 tilskuere i Skansen gjorde deres for at påvirke kampens resultat og det kunne mærkes på de rokkende tribuner. Foto: Timo Battefeld
Et forspring på fem mål efterfulgt af en tæt kamp, der i sidste ende mundede ud i et tomålsnederlag, gjorde SønderjyskE-træner stolt.
Annonce

SønderjyskE: SønderjyskE brænder for mange store chancer, og det blev kampafgørende, da sønderjyderne søndag tabte med to mål til Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane. Det skete efter en kamp, hvor hjemmeholdet ellers havde overtaget størstedelen af tiden.

- Det er vores store udfordring. Jeg synes, vi brænder for mange store, chancer. Jeg synes ikke helt, vi får udbyttet af en rigtig, rigtig flot kamp. Vi får ikke gjort det færdigt, og det må vi bare erkende, sagde cheftræner Kasper Christensen efter kampen.

SønderjyskE gik til pause med en tomålsføring efter en første halvleg, der primært blev spillet på hjemmeholdets principper.

Annonce

Burde have ført med mere

Det var dog ikke kun skuffelsen, der fyldte, da cheftræneren efter kampen gjorde status. Det gjorde også en udpræget stolthed over, at hans unge hold kom blæsende ud fra start og satte de rutinerede gæster på noget af en prøve.

- Jeg synes grundlæggende, at vi skaber det, vi skal, og vi har godt styr på dem defensivt. Det er den bedste kamp, vi har spillet mod BSH i mange, mange år.

- Jeg er utroligt stolt og glad over indsatsen. Vi søgte et udtryk, der var med til at blæse alle bagud i hallen, og det synes jeg, vi gjorde. Vi spiller en superflot kamp, men det blev bare sådan en kamp, hvor marginalerne ikke lige sprang over på vores side, siger han.

Derfor mener cheftræneren da også, at pilen kun peger på holdet selv, når der skal findes en årsag til nederlaget.

- Da vi fører 6-2, synes jeg, vi har gjort det fantastisk - det skal siges, at Josip (Cavar, red) redder rigtig mange, store chancer - men jeg står med en fornemmelse af, vi skal op og føre 10-2 eller 10-3 i den periode. Der brænder vi utroligt mange store chancer, så da det går fra 6-2 til 6-6, synes jeg, vi skal være længere foran.

SønderjyskE skal i ilden igen fredag, når turen går til Kolding, hvor KIF venter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce