Annonce
Sønderjyske HH

SønderjyskE-trænerens afklarede reserve stiler efter fast plads i startopstillingen

Fredericias Nikolaj Mehl slap forbi Oliver Eggert i mandagens kamp, men Eggert har vist sig som en stærk indskifter både defensivt og offensivt for SønderjyskE. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Oliver Eggert ved godt, at Aaron Mensing er klart førstevalg på venstre back hos SønderjyskE, men han er afklaret med sin rolle og håber på en fast plads, når Mensing forlader klubben til sommer. Christian Jensens skade kan sætte en rokade i gang, der giver Eggert startplads mod Mors-Thy.
Annonce

SØNDERJYSKE: To gode grunde.

Der er i hvert fald to gode grunde, hvis SønderjyskE-træner Kasper Christensen sætter sig ned og skriver julekort til Oliver Eggert allerede nu.

For det første er det nok ved at være tid, hvis brevet skal stå frem med det firma, der administrerer den slags i det danske dronningerige for tiden.

For det andet har træneren al mulig grund til at sende en varm hilsen til Eggert.

Venstrebacken er et helt naturligt andetvalg efter Aaron Mensing, men stort set hver gang den 24-årige sønderjyde bliver sendt i kamp, løser han presserende opgaver for sit hold. Og så affinder han sig med sin aktuelle rolle i truppen.

- Lige nu er jeg egentlig godt tilfreds med den. Det betyder ikke så meget for mig, om jeg starter inde. Det har jeg også haft en snak med Kasper om. Jeg får lov til at spille de minutter, jeg skal. For mig er det lige meget, om det er i starten af kampen, eller om det er mod slutningen. Det er måske mere afgørende mod slutningen af kampene, så lige på det punkt er det lidt lige meget for mig, om jeg starter, siger Oliver Eggert.

- Det er altid et klap på skulderen, hvis man starter inde, men nu har jeg haft den snak med Kasper. Det er ikke, fordi jeg ikke spiller godt, at jeg ikke starter inde.

optakt

Håndbold, herreligaen

Torsdag kl. 20.00: SønderjyskE - Mors-Thy

SønderjyskE: Christian Jensen er knæskadet. Frederik Ladefoged fik comeback mod Fredericia

TV: TV2 Sport

JV tipper: 32-29

Annonce

Svært med Mensing

Oliver Eggert scorede seks gange, da SønderjyskE vandt mandagens målfest i Fredericia med 38-35.

Han kom på banen midtvejs i første halvleg, og han indledte med tre hurtige scoringer og trak et straffekast. Eggert var med til at vende kampen til sønderjydernes fordel.

Og hvem ved, måske kan Oliver Eggert spille sig til en plads i startopstillingen, når Aaron Mensing skifter til TTH Holstebro efter denne sæson?

- Jeg håber da på, at jeg starter efter sommer. Nu er det svært med Mensing, fordi han har spillet så mange gode sæsoner, men efter sommer håber jeg da, at jeg kan blive førstevalg, siger Eggert, der har et klart krav til torsdagens kamp mod Mors-Thy.

- Efter min mening skal vi bare have to point torsdag.

Annonce

Højrefløjen er skadet

Cheftræner Kasper Christensen får brug for Oliver Eggerts gode form i torsdagens kamp mod Mors-Thy.

I Fredericia udgik Christian Jensen med en knæskade, og træneren sendte Mensing over på højre back og Jon Andersen ud på højre fløj. Vælger han den løsning igen, er Oliver Eggert på vej ind i startopstillingen.

SønderjyskE har ikke overblik over omfanget af Christian Jensens skade, men han er helt sikkert ikke med torsdag.

- Han skal undersøges torsdag, men han er som minimum ude i de næste uger og måske også mere, lyder det fra Kasper Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce