Annonce
SønderjyskE

SønderjyskE udlejer målmand til Lyngby

Frederik Schram udlejes til Lyngby resten af året. Foto: Hannibal Hanschke / Reuters / Ritzau Scanpix

SønderjyskE: SønderjyskE's målmand Frederik Schram udlejes til Lyngby resten af efterårssæsonen. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Schram blev hentet til klubben, da målmand Nikola Mirkovic blev skadet kort før sæsonpremieren i superligaen.

Nu er Mirkovic blevet klar igen, og da Lyngby Boldklub samtidig har henvendt sig for at få tilknyttet Frederik Schram, bliver den dansk-islandske målmand udlejet til Lyngby i resten af efterårssæsonen.

– Vi følte, at vi skulle gardere os, da Nikola Mirkovic blev skadet lige inden sæsonstarten, og vi har hentet en stærk målmand ind i Frederik Schram. Nu er alle målmænd klar igen, og derfor kan vi imødekomme Lyngbys ønske om at leje Frederik i resten af efteråret, siger siger sportschef Hans Jørgen Haysen til hjemmesiden.

– Frederik har gjort et godt indtryk i den tid, han har været hos os, og han er en god fyr, der passer godt ind i vores omklædningsrum. Selv om han kun har kontrakt hos os frem til vinter, har vi valgt at udleje ham, så vi på den måde stadig har et bånd til ham, og vi vil følge ham tæt under udlejningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce