Annonce
forside

SønderjyskE vandt pligtsejr med 20 mål

Cheftræneren for SønderjyskE, Olivera Kecman, havde en stille dag på kontoret. Arkivfoto: André Thorup

Der var aldrig spænding om udfaldet, da top og bund mødtes i Arena Aabenraa.

Aabenraa: Inden lørdagens kamp i Arena Aabenraa i kvindernes 1. division mellem SønderjyskE og Oddense-Otting Håndbold havde gæsterne spillet 15 kampe og tabt dem alle. Nu har Oddense-Otting Håndbold spillet 16 kampe og har stadig ingen point.

SønderjyskE sikrede sig nemlig en overlegen pligtsejr med cifrene 38-18 efter at have ført med 19-11 ved pausen.

Kampen var reelt afgjort allerede efter 9 minutters, hvor stillingen var 7-1, og gæsterne så sig nødsaget til at tage den første time out. Det var især hjemmeholdets Rikke Hoffbeck Petersen, der i starten af kampen boltrede sig på sin venstre fløj, og inden der var spillet et kvarter af kampen, havde hun nettet seks gange. Rikke Hoffbeck Petersen endte da også med at blive SønderjyskEs topscorer med ni scoringer.

SønderjyskE scorede nærmest efter behag, og det eneste, cheftræner Olivera Kecman kunne være lidt sur over, var, at der var lidt for mange huller i forsvaret, som førte til scoringer fra stregen for gæsterne.

Annonce

Kampen i tal

SønderjyskE - Oddense-Otting Håndbold 38-18 (19-11)Målscorere:

SønderJyskE: Rikke Hoffbeck Petersen 9, Louise Andresen 6, Celina Hansen 5, Alberte Mørk 5, Sara Mitova 5, Emma Kiellberg 2, Fatos Kucukyildiz 2, Ricka Falk Gindrup 1, Camilla Aastrup 1, Szabina Mayer 1 og Nina Bech 1.

Oddense-Otting Håndbold: Louise Nilsson 5, Ann Cecilie Frühstück Møller 4, Sanne Beck Hansen 3, Mette Jensen 2, Linda Johansen Mark 2 og Anna Cathrine Borg 2.

Udvisninger:

SønderjyskE: 1

Oddense-Otting Håndbold: 2

Scoring vakte jubel

Gæsterne fra Oddense-Otting Håndbold havde reelt kun to skudtrusler. Det var Sanne Beck Hansen og Ann Cecilie Frühstück Møller, men de løb hurtigt tør for ideer, og derfor blev anden halvleg stort set en gentagelse af de første 30 minutter, bortset fra at gæsternes træner, Henrik Pedersen, allerede tog en time out efter tre minutters spil.

SønderjyskE løb simpelthen Oddense-Otting Håndbold over ende og scorede det ene kontramål efter det andet. Og i målet fik Claudia Rompen masser af spilletid i anden halvleg, og dem udnyttede hun godt og tog godt fra.

Hjemmeholdet gav i eftermiddagens kamp i Arena Aabenraa comeback til Camilla Aastrup. Efter blot to kampe blev hun sat ud af spillet med en længere skade, og derfor vakte det også ekstra stor jubel blandt både spillere og trænere, da hun scorede sit første mål i meget lang tid.

Med den suveræne sejr beholder SønderjyskE andenpladsen i rækken, og der tegner sig en spændende afslutning på sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce