Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE var interesseret i Zinckernagel

Nyt mål, ny jubelscene. Philip Zinckernagel har scoret 14 gange i 20 kampe for Bodø/Glimt. Foto: Mats Torbergsen/NTB/Ritzau Scanpix
En gammel kending i SønderjyskE har været ustyrlig i Eliteserien i Norge i år. SønderjyskE ville gerne have hentet Philip Zinckernagel tilbage til Haderslev.
Annonce

Fodbold: Tallene taler for sig selv.

Philip Zinckernagel er i gang med en vild sæson i Bodø/Glimt.

I 20 kampe har han scoret 14 mål og lagt op til 17 scoringer. Han har udgjort en tredjedel af en farlig trio i front for Eliteseriens førerhold. Bodø/Glimt er på vej mod klubbens første mesterskab nogensinde.

I et interview i 4 På Foden i Radio 4 sagde Philip Zinckernagel for få uger siden, at han er glad for at være i en klub, der spiller mere offensiv fodbold, end SønderjyskE gjorde, da han spillede i lyseblåt.

Siden Philip Zinckernagel forlod SønderjyskE i marts 2018, har klubben imidlertid fået en ny og mere offensivt indstillet træner. Og SønderjyskE har også fået nye penge.

Philip Zinckernagel har kontraktudløb om knap tre måneder, og dermed kunne det ligge lige for at spekulere i, om ikke SønderjyskE skulle forsøge at lokke den formstærke kantspiller tilbage til Haderslev.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har SønderjyskE været interesseret i at hente Zinckernagel retur, men det blev aldrig mere konkret end en forespørgsel.

Zinckernagel skulle angiveligt være mere interesseret i at søge en ny udfordring i et andet land, og hans stærke sæson berettiger også interesse fra større ligaer.

Selv hvis Philip Zinckernagel havde været interesseret i et skifte nu, er det ikke sikkert, at SønderjyskE havde kunnet lokke Bodø/Glimt til at sælge. Klubben offentliggjorde i sidste uge salget af en af de andre fra den giftige angrebstrio. 20-årige Jens Petter Hauge er skiftet til AC Milan, som Bodø/Glimt mødte i Europa League-kvalifikationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce