Annonce
Sport

Sønderjyskespiller coronasmittet kort før pokalfinale

Sønderjyskespillerne har fået en frustrerende optakt til pokalfinalen, da coronasmitte i truppen griber ind i muligheden for at træne på normal vis. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
En spiller i fodboldklubben Sønderjyske er testet positivt for corona. Holdet spiller pokalfinale torsdag.

Superligaklubben Sønderjyske meddeler på sin hjemmeside, at en spiller i truppen har afleveret en positiv coronatest mandag.

Ingen øvrige spillere skal dog i isolation, skriver klubben, som torsdag skal spille pokalfinale mod Randers FC.

- I onsdags i sidste uge blev et medlem af sønderjyskestaben testet positiv for covid-19, og siden har sønderjysketræningen været aflyst eller gennemført med stramme restriktioner helt i henhold til covid-19-protokollerne, skriver klubben.

- Siden er alle testet negative flere gange, men mandag var der igen en positiv test, da trup, stab og den øvrige besætning omkring holdets dagligdag blev testet.

Det betyder, at hele truppen og alle omkring holdet skal testes igen tirsdag og onsdag frem mod pokalfinalen torsdag. Dog skal ingen i isolation som følge af den positive test mandag.

- Da alle restriktioner er overholdt, og der har været stort fokus på afstand og ingen fælles spisning, omklædning eller bad siden det første tilfælde i sidste uge, er der denne gang ingen nære kontakter til den smittede spiller, som skal i isolation, skriver Sønderjyske.

Der vil ikke være adgang for fans og medier til træningerne tirsdag og onsdag.

Ifølge Sønderjyskes pressechef Jacob Ravn kan holdet for nu træne som normalt, da ingen andre spillere er vurderet til at være nære kontakter. Dog hverken spiser eller bader spillerne sammen.

Klubben oplyser ikke navnet på den smittede spiller, slår han fast.

/ritzau/

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce