Annonce
Kolding

Sønnen er klar til at overtage tømrerfirma med 25 ansatte

Tømrermester Finn Vesterholm har taget næste skridt i generationsskiftet, og omdannet selskabet til et anpartsselskab, hvor sønnen  Jonas Vesterholm nu ejer halvdelen. Tømrervirksomheden beskæftiger i dag cirka 25 ansatte. Foto: Tømrermester Finn Vesterholm
Tømrermester Finn Vesterholm har taget næste generation ind som medejer.
Annonce

Kolding: Næste generation er klar til at overtage, når Finn Vesterholm på et tidspunkt trækker  sig tilbage som mester hos Tømrermester Finn Vesterholm.

Finn Vesterholm, 64 år, har drevet selvstændigt tømrerfirma i 33 år som et personligt ejet firma, men nu selskabet omdannet til anpartsselskab, og sønnen Jonas Vesterholm, 34 år, har overtaget halvdelen.

Første fase af generationsskiftet begyndte for  fem-seks år siden.

- Vi aftalte, at Jonas skulle deltage i kontorarbejdet i højere grad end arbejdet på byggepladserne. Formålet var at teste, om Jonas passede til kontorarbejdet og omvendt. Det gik, som det skulle, og efterhånden overtog Jonas flere og flere af mine opgaver – og mange af de nye kunder. I løbet af 2017 begyndte vi at tale om generationsskifte. Jeg trækker mig jo tilbage på et tidspunkt, og det var vigtigt, at Jonas var klar til - og ønskede - at tage over, udtaler  Finn Vesterholm i pressemeddelelse.


Jeg trækker mig jo tilbage på et tidspunkt, og det var vigtigt, at Jonas var klar til - og ønskede - at tage over.

Finn Vesterholm.


Annonce

Moderne metoder

Sønnen har hjulpet faderen på kontoret, og samtidig har de været vigtigt for den gamle mester, at der blev sendt et klart signal til ansatte, kunder og leverandører om, at firmaet fortsætter, når Finn Vesterholm på et tidspunkt trækker sig tilbage.

- Det kan godt være, at kunder og leverandører vil opleve, at jeg tænker på en anden måde end Finn, fortæller Jonas Vesterholm og fortsætter:

- Jeg ser jo på firmaet med nye øjne, og jeg overvejer for eksempel at indføre en mere moderne sagsstyring, udtaler Jonas Vesterholm.

Etablering af et selskab betyder også, at der skal være en direktør og en bestyrelse. Finn Vesterholm har fået titlen direktør, og såvel Finn som Jonas sidder i bestyrelsen, mens formandsposten besættes af Gynther Kohls fra Haderslev.

Gynther Kohls er uddannet revisor og driver sit eget investeringsselskab. Samtidig er han formand for bestyrelsen i SønderjyskE og en række selskaber tilknyttet byggebranchen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce