Annonce
Haderslev

Søren er ny leder for Gram Fritidscenter

Søren Madsen kommer fra en stilling som kommunikationschef i Billund Kommune. Foto: John Flemming Hansen
Leif Knudsen stopper som leder af Gram Fritidscenter. Hans afløser bliver en sønderjyde med styr på kommunikationen.
Annonce

Gram: Det bliver 53-årige Søren Madsen fra Grindsted, der mandag den 17. august tiltræder som ny leder af Gram Fritidscenter.

Det oplyser fritidscenteret i en pressemeddelelse.

- Vores dygtige leder gennem 15 år, Leif Knudsen, har ønsket at træde et skridt tilbage, og derfor har vi søgt efter en ny leder som kan være med til at høste frugterne af de mange nye tiltag i Gram Fritidscenter gennem de seneste år, fortæller John Flemming Hansen, der er formand for bestyrelsen i Gram Fritidscenter.

Annonce

Meget igang

15. juni blev de nye fem hytter til overnatning indviet, de ligger side om side med GIF Grams flotte Padeltennisbane og Multibane. I 2018 blev Børnehaven, Motorikcenteret og Biblioteket indviet.

- Med vores aktive foreninger i byen i spidsen sammen med målrettet arbejde af Leif Knudsen og hele personalet samt rigtig god støtte fra Haderslev Kommune har vi gennem de seneste år fået et Fritidscenter med rigtig mange muligheder for borgere i alle aldre i Gram, men også et center, der kan byde indenfor til gæster udefra uanset om de vil overnatte, på kursus, på gymnastiklejr træningslejre i håndbold eller noget helt andet, siger John Flemming Hansen.

Annonce

Kommer fra job i Grindsted

Den nye centerleder Søren Madsen kommer aktuelt fra en stilling som Kommunikationschef i Billund Kommune, hvor han har været i godt ti år. Her har han også haft ansvaret for en række store event og for markedsføring. Inden Billund Kommune har Søren Madsen været lokalredaktør og sportsjournalist på Vejle Amts Folkeblad og han er udlært på kontoret på LEGO i Billund.


Søren har stor erfaring med kommunikation og markedsføring, han har en stærk foreningsbaggrund, erfaring med events og brænder for det samarbejde med foreninger og borgere som er så vigtigt for et center som vores, og så har han ren faktisk en fortid i Gram

John Flemming Hansen, formand for Vision Gram


Derudover har han 35 års erfaring fra idrætslivet i Grindsted som aktiv spiller, træner, bestyrelsesmedlem og aktuelt gennem 5 år som formand i GGIF Fodbold med godt 450 medlemmer og gennem 18 år som spillende Old Boys træner og formand for Old Boys.

- Søren har stor erfaring med kommunikation og markedsføring, han har en stærk foreningsbaggrund, erfaring med events og brænder for det samarbejde med foreninger og borgere som er så vigtigt for et center som vores, og så har han ren faktisk en fortid i Gram, siger John Flemming Hansen.

Annonce

Opvokset i Kastrup

Søren Madsen er nemlig opvokset i Kastrup og har gået på Gram Skole fra 1. til 8. klasse inden han kom på Kost- og Realskolen i Grindsted. Han bor stadig privat i Grindsted, er gift med Mette, der er sekretær på Grindsted Gymnasium og HF og har tre børn Cecilie på 21, der arbejder sig gennem sabbatår efter at være blevet student, Rasmus på 18 år, der går i 1.G og Mille på 16, der skal på Idrætsefterskole i Vedersø.

- Jeg har løbende fulgt Gram i avisen og på nettet, har stadig venner der og har været vildt imponeret af den flotte udvikling Gram Fritidscenter har gennemgået de seneste år. Jeg glæder mig rigtig meget til sammen med bestyrelsen, medarbejderne, foreningslivet og borgerne at være med til at skabe endnu mere aktivitet i centret og i de nye hytter, og jeg glæder mig i det hele taget til at blive en del af den aktive foreningskultur i Gram, hvor man ser muligheder og udvikler i fællesskab, siger Søren Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Lokalt folketingsmedlem raser: Jeg har ikke kæmpet for skattelettelser i Esbjerg Kommune

Regionalt For abonnenter

Diskoteksejer frygter tomme dansegulve året ud: - Vi skal kunne give fuld gas, ellers giver vi ingen gas

Annonce