Annonce
Esbjerg

Så kommer der igen 60'er festival i Esbjerg

The Cliffters med Johnny Reimar i front er et af de fire navne på plakaten ved Esbjerg 60'er Festival i 2020. Pressefoto

Esbjerg: I år er det 30 år siden, at Esbjerg 60'er Festival blev afviklet for første gang, og nu tager Esbjergs Mister Festival-over-dem-alle, Søren Højberg, tråden op igen og genopliver festivalen i 2020.

Det bliver med fire originale tresserbands, nemlig The Cliffters med Johnny Reimar, The Rocking Ghost, Sir Henry and his Butlers og The Great Pretenders.

Det bliver EGF-Hallen, der skal lægge scene og gulv til gensynet med den legendariske festival, der i sin tid startede op i Kartoffelpakhuset på Esbjerg Havn i 1989.

Festivalen blev på et tidspunkt flyttet til Vognsbølparken, hvor den sidste 60'erfest blev holdt for cirka 10 år siden.

Og nu er Søren Højberg altså klar til at genoplive festivalen.

Annonce

60'er Festival

Esbjerg 60'er Festival finder sted den 21. marts 2020.

Det sker i EGF-Hallen mellem klokken 14.00 og 22.00.

Der bliver sat 500 billetter til salg, og det sker fra mandag den 26. august klokken 09.00.

Velspillende bands

- Jeg gør det af flere årsager. For det første fordi jeg selv gerne vil lave det, og jeg er gennem årene mange gange blevet opfordret til at genoplive festivalen, så der er et publikum til det. Desuden kender jeg medlemmerne af de fire bands godt og kan mærke, at de brænder for det og gerne vil være med. Det er originale bands, og de spiller stadig godt, og det har også været et kriterium, siger Søren Højberg, der i adskillige år har stået bag Esbjerg Rock Festival, men som for et par år siden trak sig tilbage og overlod den nu lukkede festival til en fond.

Og han var også en af arrangørerne, da den første 60'erfestival blev afviklet i Kartoffelpakhuset.

- Det var jo lige fra start en kæmpe succes, og når jeg nu var med til at starte det op i sin tid, er der måske også en vis logik i, at det er mig der genopliver festivalen igen. Alle fire bands på plakaten har gennem årene spillet på Esbjerg 60'er Festival på et tidspunkt, så vi ved, hvad vi får, siger Søren Højberg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Jobcenter på charmeoffensiv

Danmark

Endelig plan for millionerstatning er landet: Støjramte F-35-naboer kan få 70.000 kroner i hånden

Danmark

Lokal V-politiker trodser eget parti: Raser mod kompensationsmodel til kampfly-naboer

Annonce