Annonce
Billund

Søren Klausen er stoppet som formand i Billund Erhvervsfremme

Søren Klausen har travlt med sine to virksomheder i Billund og er derfor stoppet som formand i Billund Erhvervsfremme. Arkivfoto: Martin Ravn

Søren Klausen er gået af som formand og udtrådt af bestyrelsen i Billund Erhvervsfremme. Ind er kommet Gitte Ottosen, som bliver ny formand.

Annonce

Billund: Der kom ny formand til, da Billund Erhvervsfremme forleden holdt generalforsamling. Her trak nu tidligere formand Søren Klausen sig nemlig fra bestyrelsen.

- Det skyldes travlhed på arbejdet. Der er nok at se til, og nu har jeg været i bestyrelsen i seks år, fortæller Søren Klausen om baggrunden for stoppet.

Han driver to virksomheder fra virksomhedernes fælles domicil på Montanavej i Billund: AV Design og My Instore Radio, som gør sig i henholdsvis videoproduktion og baggrundslyd til butikker.

Billund Erhvervsfremme

Billund Erhvervsfremme er en medlemsforening for erhverv med hjemsted i Billund Kommune.Billund Erhvervsfremme arbejder for at udvikle erhvervslivet i Billund Kommune gennem konkrete projekter, professionel erhvervsservice og udadvendte aktiviteter, herunder udvikling af turismen som et stort selvstændigt indsatsområde.

Den nye bestyrelse for Billund Erhvervsfremme er med den nye formand i spidsen: Gitte Ottesen, formand, Jesper Dahlmann, næstformand, Flemming Nørbygaard, Erik Møberg, Martin Aadal Nielsen, Robert Terkelsen og Ib Kristensen. Privatfoto
Annonce

Stolt afgående formand

Den tidligere formand mener, at tilstanden i erhvervslivet i Billund Kommune er ganske sund.

- Generelt er det helt positivt. I Billund Erhvervsfremme oplever vi, at vores medlemmer ser positivt på tiden og fremtiden, og i Billund Erhvervsfremme oplever vi medlemstilgang og stor søgning til vores arrangementer. Det tager jeg som et udtryk for, at det ser fornuftigt ud. Jeg er ganske tilfreds med, hvad vi har opnået de seneste år, og er stolt over at kunne give det videre, siger Søren Klausen.

- Især det sidste halvandet år har vi nået meget og lagt op til nogle store organisatoriske ændringer for Billund Erhvervsfremme, som vi ikke vil vedtage, før den nye formand har haft muligheden for at sætte sit fingerpræg på det, tilføjer han.

Annonce

Ny formand

Ved generalforsamlingen var der et klart flertal for at give bestyrelsen mandat til at arbejde videre med den nye organisering.

På det efterfølgende repræsentantskabsmøde blev Jesper Dahlmann genvalgt til bestyrelsen og Gitte Ottosen valgt som nyt medlem til bestyrelsen. Efterfølgende konstituerede den nye bestyrelse sig, og kortene faldt således, at Gitte Ottosen er ny formand, og Jesper Dahlmann er ny næstformand.

Bestyrelsen består i dag af følgende medlemmer: Gitte Ottosen er ny formand, Jesper Dahlmann er næstformand og bestyrelsen består iøvrigt af Flemming Nørbygaard, Erik Møberg, Martin Aadal Nielsen, Robert Terkelsen og Ib Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce