Annonce
Vejen

Søsterlogens julestue blev ny succes

Julestuen i logebygningen i Vejen blev en ny succes. Privatfoto
Annonce

Vejen: Den traditionsrige julestue, som Søsterloge nr. 71 Modersmålet i Vejen står bag, blev også i år en stor succes, og i løbet af fire timer blev der indsamlet et stort beløb, som vil blive uddelt til lokale og humanitære projekter i lokalområdet.

Loge-søstrene er allerede i gang med at finde ud af, hvilke projekter i Vejen Kommune, som skal tildeles i år af det indsamlede beløb.

Der stod igen i år rigtig mange gæster og ventede på at komme ind, da dørene til julestuen i logebygningen blev åbent. Der var stor interesse for boderne, og specielt for tombolaen med rigtig mange flotte præmier sponsoreret af lokale butikker og firmaer.

I samarbejde med Vejen Kommune bruges pengene fra salget af hjerterne til julegaver til børn med behov for gaver. De besøgende gæster benyttede sig flittigt af muligheden for at gøre indkøb af hjerterne i dagens løb.

Fra Den Lille Café var der pænt salg af frikadeller med hvidkål, hjemmelavede rødbeder og brød, gløgg og æbleskiver, kaffe/te og kager, vin, øl og sodavand, og gæsterne hyggede sig.

Der var også rundvisning i logesalen for interesserede gæster, som blev orienteret om Odd Fellow Ordenen og dens virke.

En rigtig dejlig dag med hyggemusik på flygel, som blev spillet af en af logebrødrene fra Broderloge nr. 92 Kongeaa, var medvirkende til et vellykket arrangement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce