Annonce
Vejen

Søstrelogens julestue gav flot resultat

Endnu engang kunne logesøstrene glæde sig over et flot overskud - denne gang på 42.000 kroner.

Annonce

Vejen: Igen i år stod mange allerede i kø og ventede på at komme ind, da dørene til julestuen i logebygningen blev åbnet.

Interessen for de forskellige boder var også i år stor og ikke mindst for tombolaen og de mange flotte præmier, der var sponsoreret af lokale butikker og firmaer.

Det blev atter i år en stor succes for søsterloge nr. 71 Modersmålets julestue, og i løbet af fem timer blev der indsamlet et flot beløb, som betød, at der kan uddeles 43.000 kroner til lokale og humanitære projekter i lokalområdet efter fradrag af diverse udgifter. Hvilke projekter i Vejen Kommune, der skal påtænkes i år, er søstrene allerede gået i gang med at finde ud af.

Et stort arbejde for at få en god julestemning i logebygningen blev gjort, og rigtig mange søstre havde i flere måneder haft travlt med at lave forskellige ting til salg i julestuen. Der var bl.a. boder, hvor flere af søstrene havde produceret flotte juledekorationer og pyntede kranse, forskellige flotte ting af beton, malerier og syede billeder, juleting i strik og stof, hjemmelavede marmelader, græskar, småkager m.m.

Og så var der også et gavetræ som sidste år, hvor gæster kunne købe et hjerte til at hænge på træet til 50 kroner. Pengene ved salget af hjerter vil blive brugt i samarbejde med Vejen Kommune til køb af julegaver til børn med størst behov. Rigtig mange af de besøgende gæster benyttede sig af muligheden for at gøre et godt køb i løbet af dagen.

Som i tidligere år havde "Den Lille Café" åben hele dagen, og der var aktivitet med salg af frikadeller med hvidkål, hjemmelavede rødbeder og brød, gløgg og æbleskiver, hjemmelavede vafler med flødeskum samt kaffe, te, kage, øl, vin og sodavand.

For interesserede gæster var der også i år rundvisning i logesalen, hvor der var orientering om Odd Fellow Ordenen og dens virke, som måske kunne få gæsterne til at blive optaget i logen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce