Annonce
Esbjerg

Søstrene Grene flytter: Vil væk fra butiksdød

Fremover skal kunderne gå et nyt sted hen på Kongensgade for at finde Søstrene Grene. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Den internationale butikskæde Søstrene Grene rykker nu i en større butik i Kongensgade. Franchisetageren lægger ikke skjul på, at den nye placering tættere på Torvet betyder meget.

ESBJERG: Fra den 31. juli skal du lige lidt længere ned ad Kongensgade, før du finder Søstrene Grene. Den internationale butikskæde flytter nemlig butik fra Kongensgade 90 til Kongensgade 69.

Den nye forretning i Kongensgade 69 har tidligere huset Sportmaster, og i de sidste par måneder har den været lejet ud til NiceHairs outlet-butik.

Ifølge franchisetager Kristian Rødgaard er det i høj grad placeringen, man har ønsket at ændre på, da den del af Kongensgade, hvor den gamle butik ligger, har været præget af gravearbejde og svære betingelser for butikslivet.

Annonce

- Hovedårsagen er for at få noget mere trafik. Det er ikke nogen hemmelighed, at Esbjerg midtby er blevet splittet i atomer, efter Broen er kommet til. Der har været en hel del butiksdød i den ende, hvor vi lå, så vi vil gerne prøve at få samlet aktiviteten på de butikker, der ligger der, i samme område, siger Kristian Rødgaard.

Større butik

Flytningen er blevet mulig, da begge lejemål har samme udlejer, og franchisetageren sender derfor en særlig tak til Mads Dam Jensen og ejendomsaktieselskabet Bangs Gård.

- Det var ham, der gav mulighed for en god rokade. Han skal derfor have ros for at være fleksibel i et svært marked, og det viser, at han gerne vil os på en lidt længere bane, siger Kristian Rødgaard.

Samtidig med en bedre placering er Søstrene Grenes nye lokaler også 120 kvadratmeter større, og det giver ifølge Kristian Rødgaard nogle nye muligheder. Han ejer sammen med en anden også Søstrene Grene-butikker i Horsens, Vejle og Sønderborg, som også har været igennem en ombygning.

- Vi laver en anden fordeling af inventar og viser det på en lidt anderledes måde. Det bliver en helt anden oplevelse at komme i butikken både størrelsesmæssigt men også i forhold til inventar, hvor mange af produkterne kommer bedre til sin ret, siger han.

Den snart forhenværende butik i Kongensgade 90 lukker lørdag den 25. juli. Den har været åben siden marts 2015. Dengang havde Søstrene Grene i længere tid ventet på at kunne åbne en ny butik i shoppingcentret Broen, men tålmodigheden slap op, og butikken kom altså til at ligge i Kongensgade.


Hovedårsagen er for at få noget mere trafik. Det er ikke nogen hemmelighed, at Esbjerg midtby er blevet splittet i atomer, efter Broen er kommet til. Der har været en hel del butiksdød i den ende, hvor vi lå, så vi vil gerne prøve at få samlet aktiviteten på de butikker, der ligger der, i samme område.

Kristian Rødgaard, franchisetager i Søstrene Grenes to Esbjerg-butikker


Udover butikken i Kongensgade er Søstrene Grene også til stede i Esbjerg med en butik i Esbjerg Storcenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Præsten og politikeren fylder 50

Annonce