Annonce
Haderslev

S: - Vi havde på fornemmelsen, at Geil ville stoppe

Henrik Rønnow (S) er blevet spurgt mange gange om, hvem han mente skulle stille op i stedet for Geil. Men jeg ved det ikke og har ikke bekymret mig særligt om det. Arkivfoto: Jacob Schultz
Henrik Rønnow (S) vil ikke spekulere i baggrunden for H.P. Geils farvel. Socialdemokratiet finder sin borgmesterkandidat i næste uge.
Annonce

HADERSLEV: - Det får jeg først at vide nu, da du fortæller mig det. Men jeg har da haft den overvejelse, at han ikke ville genopstille.

Det siger den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat Henrik Rønnow (S) efter borgmester H.P. Geils overraskende melding torsdag om, at han ikke genopstiller til kommunalvalget i 2021.

Annonce

- Tilbageholdende

- Han har jo ikke meldt ud, at han fortsætter og sagt: Ja, jeg er parat. Han har været tilbageholdende, og vi har også kunnet mærke, at der har været nogle drøftelser i Venstres bagland om, hvem det skulle være.

- Jeg har så heller ikke bekymret mig særligt om det. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg er blevet spurgt om det, og om jeg vidste, hvem der skulle overtage. Og nej, det ved jeg ikke. Det er op til Venstre at afgøre. Vi afgør selv på torsdag i næste uge, hvem der skal være vores borgmesterkandidat.


Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg er blevet spurgt om det, og om jeg vidste, hvem der skulle overtage.

Henrik Rønnow (S)


Henrik Rønnow gør sig af samme grund ikke nogen overvejelser om, hvorfor Geil går af.

- Vi holder sommergruppemøde lørdag, hvor vi drøfter vores egen retning.

- Vil Geils beslutning komme til at indgå i drøftelserne på lørdag?

- Nej, fokus bliver på vores kurs. Ikke andres. Det må Venstres selv ordne. Vi tager imod den kandidat fra Venstre, der må komme.

- Er der andre kandidater på jeres opstillingsmøde i næste uge? 

- Ikke mig bekendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce