Annonce
Læserbrev

Sagen om ny virksomhed ved Varde Hovedvej 17

Annonce

Læserbrev: Jeg må som lokalt medlem af Danmarks Naturfredningsforening tage medansvar for vores ageren i sagen. Men jeg har også forståelse for ansøgers frustrationer. Han skal dog rette sin kritik mod kommunen, for den har grundlæggende svigtet sit ansvar.

Da kommunen i sin tid modtog ønsket fra ansøger om at oprette ny virksomhed med 7-10 medarbejdere på en ejendom, hvis eneste vejadgang er direkte til en af kommunens mest trafikerede veje, hovedvej A11 burde alle røde alarmlys have blinket. Det er børnelærdom for en erfaren planlægger at hæve øjenbrynene og undersøge vejadgangsbestemmelserne, hvis der kommer sådan en sag ind på ens bord.

Kommunen burde omgående have undersøgt, om Vejdirektoratet havde været inde i sagen, og når det blev klart, at det ikke var tilfældet, skulle sagen til høring der allerførst. Så var den givet allerede da blevet lukket.

Det er utroligt, at kommunen, som man nu kan læse i klagenævnets afgørelse, vurderer det trafikale adgangsproblem så lemfældigt, som den gør. Og det ovenikøbet i en tid, hvor kommunen i årevis har besværet sig over manglende fremkommelighed på hovedvej A11.

Der må være nogle chefer i kommunens forvaltning som har røde ører, og som også i denne sag bør være glade for en vågen Naturfredningsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

Annonce