Annonce
Erhverv

Sagro tilføjer ny ledelsesrådgiver

Bettina Byskov skal sammen med Bo Kær Pedersen rådgive Sagros kunder i forhold til kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering. Foto: PR

Billund: Med ansættelsen af Bettina Byskov som en ny ledelsesrådgiver bliver Sagro i stand til at klæde endnu flere landmænd og andre kunder på til at være dygtige ledere, idet man nu har to ledelsesrådgivere.

- Som leder skal man vide, hvordan man kommunikerer med og motiverer medarbejderne på forskellige måder. Antallet af konflikter minimeres for eksempel med løbende forventningsafstemning og en god feedbackkultur. For at fastholde de dygtige medarbejdere i bedriften er det afgørende, at den daglige kommunikation og ledelsesadfærd er med til at fremme trivsel, samarbejde og et godt arbejdsmiljø, fortæller Bettina Byskov.

Bettina Byskov er uddannet cand.mag. i voksenpædagogik og har selv erfaring som leder. Hun har været leder på en institution for unge psykisk syge i Grønland, samt været leder for flere end 40 medarbejdere i København Kommune.

Annonce
Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce