Annonce
Sport

Saksesparksmålscorer: Det er en kamp, vi skal vinde

Stefan Gartenmann ligger her nederst i bunken, efter han gjorde det til 1-0 på et saksespark. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE-lejren var ikke tilfredse med dagens præstation mod Hobro, hvor en 1. halvleg med dominans og føring blev sat over styr lige efter pausen.

Reaktioner: En 1-0-føring ved pausen hjemme mod superligaens bundhold fra Hobro blev ikke til tre point. I 2. halvleg fik SønderjyskE en lynhurtig udligning mod sig, og siden fik man aldrig samme overtag som i 1. halvleg. I stedet blev det en livlig affære, som kunne være gået begge veje.

- Det er en kamp, vi skal vinde. Vi skal få lukket kampen noget hurtigere, da vi har overtaget i 1. halvleg, og i stedet får vi en kold dukkert med udligningen lige efter pausen, sagde Stefan Gartenmann efter kampen, hvor han scorede et flot saksesparksmål til 1-0.

Det var et mål, som efter kampen stod lidt uklart for målscoreren.

- Det var bare ren eufori efter målet, og så bliver man overfaldet af holdkammeraterne. Da bolden kom til mig, tænkte jeg bare, at jeg skulle prøve et eller andet, og jeg blev noget overrasket, da den glider ind, fortalte Stefan Gartenmann om målet.

Annonce

Fik for lidt ud af den gode periode

Målet overskyggede dog naturligt nok ikke skuffelsen over, at man ikke fik de tre point. Derfor var hverken Gartenmann eller Claus Nørgaard efter kampen tilfredse med præstationen. I 1. halvleg fungerede de ting man havde snakket om ellers, men scoringen efter pausen vendte kampen.

- Vores plan var at smadre igennem, så vi kunne få overtaget. Det lykkedes også i 1. halvleg, men i 2. halvleg er Hobro bare skarpere i duellerne, og de får et par procenter mere af scoringen, og så bliver alt bare lidt nemmere. Jeg synes, vi var klar fra 2. halvlegs start, men efter scoringen kan man jo godt spørge, om vi var klar nok, sagde Gartenmann videre.

Den holdning delte Claus Nørgaard også.

- Vi skulle have gjort mere i vores gode periode i 1. halvleg, og vi skal generelt blive bedre til at få mere ud af vores gode perioder. 2. halvleg er mere jævnbyrdig, da vi ikke rammer samme niveau og kvalitet som i 1. halvleg. Men vi skal vinde, når vi er så dominerende som i 1. halvleg, sagde Claus Nørgaard.

Som så mange gange før i sæsonen står SønderjyskE altså med en kamp, hvor man ikke fik de point, som spillet måske var til. Måske nogle af de manglende point kan hentes i nogle af de næste par kampe, hvor man møder hold fra den bedre ende af tabellen, hvor SønderjyskE er udfordreren. Næste kamp er om 15 dage i udekampen på Brøndby Stadion. Derefter venter FCM hjemme og FC Nordsjælland ude.

Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Spareforslag for 20 millioner kroner: Længere pauser, mindre undervisning og dyrere SFO

Annonce