x
Annonce
Sport

Salah-scoringer sænker bundprop i 16. Liverpool-sejr

Carl Recine/Ritzau Scanpix
Watford spillede sig frem til flere store chancer, men manglende skarphed kostede point mod Liverpool.

Liverpool fortsætter den pointmæssige suverænitet i toppen af Premier League, men lørdag kunne det være gået galt mod Watford.

Den engelske ligas bundprop havde flere chancer for at score mod Liverpool, men hver gang manglede skarpheden foran mål.

I stedet blev målslugeren Mohamed Salah helten med to scoringer - en i hver halvleg - i sejren på 2-0.

Liverpool, som tyvstartede 17. spillerunde, har 49 point på førstepladsen, mens Leicester med 38 point og Manchester City med 32 følger efter.

Liverpool har vundet 16 af sæsonens 17 kampe i ligaen og er ubesejret. Omvendt har Watford blot vundet en gang og har seks point til op den gode side af nedrykningsstregen.

Det var ellers ikke en overlegen indsats, som Jürgen Klopps mandskab lagde for dagen i første halvleg af lørdagens kamp.

Liverpool-forsvaret var flere gange på hælene over for Watfords offensiv. Abdoulaye Doucouré fik en gylden chance for at sparke gæsterne foran, da han modtog bolden omkring straffesparkspletten ti minutter før pausen, men kiksede sin afslutning.

Afbrænderen blev dyr, for minuttet senere hamrede Liverpool afsted i en omstilling, som Mohamed Salah afsluttede ved at krølle den op i modsatte hjørne af nettet med højrefoden.

Få minutter senere var den gal igen i Liverpool-forsvaret. Denne gang stod Ismaïla Sarr helt blank i feltet, men i stedet for at sparke den i nettet, sparkede han ved siden af bolden, og chancen forduftede.

Ti minutter inde i anden halvleg fik den tidligere Everton- og Barcelona-spiller Gerard Deulofeu en friløber, som stærkt målmandsspil af Alisson Becker forhindrede i at føre til udligning.

Generelt havde Liverpool bedre styr på tingene, og Sadio Mané havde sågar et hovedstød i nettet, der blev annulleret for en snert offside af videosystemet VAR.

Alligevel fik Liverpool sig en forskrækkelse, da Alisson og forsvarsklippen Virgil van Dijk ikke fik snakket ordentligt sammen, og en farlig tilbagelægning fra hollænderen sneg sig uden om den ene stolpe.

Liverpool slap med skrækken, og i stedet sørgede en fræk Salah-afslutning bag om støttebenet i slutminutterne for slutresultatet 2-0.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Folkets opråb er blevet hørt: Genbrugspladserne genåbner på tirsdag

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Danmark

Liveblog: Kina advarer om mulig ny bølge af coronavirus

Erhverv

Direktør i vækstfirma er bekymret for at krisen trækker ud: Frygter en halvering af omsætningen

Annonce