Annonce
Aabenraa

Salling lover en anderledes Netto: Åbner i Aabenraa lige før jul

Den nye Netto på Løgumklostervej  i Aabenraa åbner den 18. december. Foto: Mette Christine Schulz

Aabenraa: Det ligner stadig en byggeplads, men der er ikke så lang vej igen, som man måske tror, når man kører forbi Nettos kommende butik på Løgumklostervej.

Netto har nemlig sat dato på åbningen, og byens nye discountbutik når at åbne inden jul, som det var ambitionen fra starten af.

Det bliver den 18. december, at Salling Group åbner butikken i Aabenraa, som derved bliver en del af det nye butikskoncept, som alle Netto's butikker indenfor fem år skal forvandles til med fokus på indretning, nye farver og på frugt og grønt og nemme måltider.

– Danskerne efterspørger både det sunde og det nemme. Vi har revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender, men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

En anden ting der er nyt, er Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer, mens man køber ind.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Christian Lykke Post.

- Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, og vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod, siger han.

Nettos nye butik i Aabenraa er en af i alt 80 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2020.

Den nye Netto

  • Netto investerer en milliard i nye butikker i 2020.
  • I alt 80 butikker vil åbne i 2020 med Nettos nye koncept.
  • Konceptet vil have fokus på større frugt- og grøntafdeling, convenience-varer, ny placering til de kendte spot-varer, mere plads til køl- og frost med plads til præsentation af det ferske kød,  nyt inventar med en skandinavisk look-and feel-fornemmelse, scan&go, ændret belysning og nye farver på inventar og væg, hvor den klassiske gule Netto-farve også har fået en opdatering.

  • Ligeledes vil facaden komme til at se anderledes ud, da den gule foliering ikke er en del af vinduerne i butikken, så der kommer meget dagslys ind i butikken.


Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, og vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel.

Christian Lykke Post, butikschef i Netto i Aabenraa


Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her