Annonce
Billund

Salon Frk. K flytter ud i værkstedet

Karina Kamp glæder sig til, at hendes frisørsalon Salon Frk. K flytter ud af privatboligen til august. Foto: Jan Kronvold
I uge 32 er frisør Karina Kamp klar til at tage den nye salon i brug, som hun i øjeblikket er i gang med at få bygget i sit værksted. Salon Frk. K flytter dermed ud af privatboligen.
Annonce

Grindsted: Som alenemor til tre og selvstændig frisør er det lidt af en mundfuld, som 36-årige Karina Kamp har givet sig i kast med.

Hun er nemlig i fuld gang med at få bygget en ny frisørsalon i værkstedet til sit hus på Morsbølvej i Grindsted. Efter planen skal den nye salon stå klar til brug i uge 32, og så kan Karina få adskilt sit arbejdsliv og sit privatliv.

For siden september 2009 har Salon Frk. K haft salon i et værelse i privaten, så efter knap 11 år vil Karina Kamp gerne have sin salon ud.

- Jeg har haft en drøm om at flytte salonen ud i værkstedet i et år, men det har stået stille på grund af min skilsmisse. Nu har jeg selv taget ansvaret for at få det gjort, og det er jeg helt høj over. Det giver mig energi, når jeg kan mærke, at noget er godt. Børnene og jeg skal have det til at passe og derfor giver det mening at få salonen ud af privaten. Jeg ser det som en investering i vores fremtid, og jeg brænder for mit fag, siger Karina Kamp.

Hun har nogle dygtige håndværkere til at bygge, som hun har tillid til, men hun har selv malet væggene i sin nye salon og ryddet op og kørt affald på genbrugspladsen.

Efter knap 11 år flytter frisør Karina Kamp sin frisørsalon ud af sin privatbolig. Foto: Jan Kronvold
Annonce

Større salon

Karinas nye frisørsalon på Morsbølvej 39 bliver tre kvadratmeter større end den nuværende salon i værelset.

- Jeg skal have en ny vaskestol, ellers flytter jeg inventaret med over i den nye salon, hvor der kommer noget mere lys ind og desuden bliver der sat 15 spot op, fortæller Karina Kamp.

Den nye salon, Frk. K, får egen kundeindgang og over døren er der overdækning, så barnevogne og lignende kan stå der, mens mor er inde og få sat lokkerne.

- Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til, at min nye salon er færdig. Den kommer til at kunne ses fra rundkørslen, så Salon Frk. K bliver meget mere synlig, mener Karina Kamp.

Det er nu ellers ikke fordi Karina Kamp mangler kunder. Alle dage er fyldt op, og hun er meget glad for sit online booking, som hun har brugt i otte år.

- Jeg har rigtig mange faste kunder fra et stort område. Mange har været med i alle årene. De siger, at jeg er omhyggelig og dygtig, og det er jeg da glad for. Jeg har heller ikke været nervøs for, at de skulle forsvinde, når jeg har haft lukket på grund af barsel, siger Karina Kamp.

Hun regner med at kunne holde reception i sin nye salon i værkstedet i løbet af uge 32 - først i august.

Karina Kamp har selv malet væggene i sin nye salon, der er færdig i uge 32. Foto: Jan Kronvold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce