Annonce
Sydjylland

Sam Koncernen er igen 100 procent på egne hænder

Med tilbagekøbet opnår Sam-koncernen, som også består af Sam Partner, Ignite Nordic, Sam Partner Poland og Basta Car Care, igen fuldt ejerskab over alle koncernens aktiver. PR foto
Ejerne og stifterne af Sam-koncernen har tilbagekøbt 40 procent af driftsselskaberne fra minoritetskapitalfonden Industri Udvikling, og har igen fuldt ejerskab over virksomhederne.
Annonce

Kolding: Selskabet bag det koldingensiske grossistfirma, Sam Partner, og øvrige driftsselskaber har per 29. april tilbagekøbt de 40 procent af virksomhederne, som fra 1. maj 2018 har været under delvis ejerskab af minoritetskapitalfonden, Industri Udvikling.

Med tilbagekøbet opnår Sam-koncernen, som også består af Sam Partner, Ignite Nordic, Sam Partner Poland og Basta Car Care, igen fuldt ejerskab over alle koncernens aktiver.

Handlen kommer på baggrund af et tilfredsstillende 2019 og med positive forventninger til 2020. Selskaberne er kommet godt gennem starten af coronakrisen.

Som følge af handlen vil der ske ændringer i selskabernes bestyrelser. Driften fortsætter dog uden mærkbare ændringer for såvel medarbejdere som samarbejdspartnere.

Annonce

Fokus på nonfood

Sam Partner A/S er et handelsselskab med fokus på nonfoodprodukter inden for blandt andet bil, hus og have, maling, hobby- og fritidsartikler samt køkken og bad. Selskabet blev etableret i 2002.

Virksomheden er kåret som gazelle af Børsen og har repræsentationskontorer i Chengdu, Wuhan, New Delhi og Poznan. Der er i alt ansat cirka 50 medarbejdere i koncernen med hovedsæde i Kolding.

– Der opstod en mulighed for at købe andelen tilbage – det slog vi til på, og vi er meget glade for Industri Udviklings samarbejdsvilje i forbindelse med tilbagekøbet, udtaler Michael Duus, administrerende direktør og partner i Sam koncernen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce