Annonce
Haderslev

Samlet igen: Krolfklubben holdt sommerfest

76 medlemmer af Krolfklubben Odin var på banen til klubbens sommerfest forleden. Her er det Astrid Thomsen, der er i aktion. Til venstre ses hendes mand, Kaj. Foto: Thomas Holl
76 spillere var på banen, da Krolfklubben Odin i Vojens torsdag holdt sin årlige sommerfest. Koncentration og godt humør prægede dagen.
Annonce

Vojens: - Nu har vi rigtig godt vejr i dag, men vi havde været lige så mange, hvis det havde øsregnet, det er jeg sikker på.

Sådan sagde Erling Fjeldsted, mens 76 medlemmer af Krolfklubben Odin torsdag eftermiddag boltrede sig på krolfbanerne ved Vojens Fritidscenter. Her var klubbens årlige sommerfest i fuld gang, og stemningen var både munter og koncentreret på de fire baner, kunne klubbens formand konstatere.

- Nu må man jo være op til 100 mennesker forsamlet, og derfor kan alle være med i dag. I coronaperioden var vi nødt til at spille over fire dage, fordi vi ikke måtte være så mange samlet på én gang, sagde Erling Fjeldsted.

Krolfklubben Odin blev stiftet i 2009 som en afdeling under Vojens Pensionistforening. Allerede det første år havde man 92 medlemmer. I dag er tallet 89.

Blandt klubbens faste aktiviteter er sommerfesten, Odin Cup, klubmesterskaber og natkrolf, hvor man spiller i mørke og med pandelamper, hvis man har lyst.

- Og så deltager vi i den kommende tid med syv hold i Dansk Krolf Unions holdturnering, sagde Erling Fjeldsted.

Annonce

En billig sport

Han har flere bud på, hvorfor krolf er populært blandt seniorerne i Vojens og omegn.

- Det skyldes selvfølgelig først og fremmest selve spillet, men også det at være sammen ude på banen. Og så er krolf en billig sport - man skal bare have en kølle og en kugle, så er man klar, sagde han.


I dag er min mand og jeg på samme hold, og så må vi se, om vi stadig er gode venner, når vi er færdige med at spille.

Astrid Thomsen


Ved sommerfesten blev der først spillet en runde krolf, hvorefter der var kaffe og kage. Derefter en runde mere. Blandt spillerne var Astrid og Kaj Thomsen fra Vojens, og bestræbelserne på at få spillet til at glide uden problemer gav anledning til mange smil – og måske en smule irritation – undervejs.

- Vi er meget begejstrede for at spille krolf, men det sociale samvær betyder også rigtig meget. Vi har det virkelig sjovt sammen, når vi er ude på banerne. Men i dag er min mand og jeg på samme hold, og så må vi se, om vi stadig er gode venner, når vi er færdige med at spille, lød det med et grin fra Astrid Thomsen.

Hun henviste til, at man ved sommerfesten spillede par, hvor man ellers spiller hver for sig.

I Krolfklubben Odin spiller man sædvanligvis mandag formiddag og torsdag eftermiddag, hvor der som regel er op mod 60 spillere på banen. Man skal være medlem af Vojens Pensionistforening for at kunne spille med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce