Annoncørbetalt indhold

Sammenligningstjenester for kviklån skaber gennemsigtighed på markedet

Markedet for online lån er efterhånden blevet stort, og i takt med en stigende mængde udbydere, er markedet blevet noget af en jungle at finde rundt i. Det kan derfor være en udfordring når man som låntager forsøger at finde frem til det bedste kviklån. I den forbindelse dukker flere sammenligningstjenester for kviklån op som en hjælp til de mange danskere som søger et billigt og fornuftigt online lån. De skaber nemlig gennemsigtighed på lånemarkedet.

Hvordan fungerer en sammenligningstjeneste?En sammenligningstjeneste for kviklån samler først og fremmest en lang række lån på markedet og placerer lånene på én side. At lånene er samlet på én side, gør det nemmere for dig som låntager at få et overblik over dine lånemuligheder, da du slipper for at skulle navigere mellem de mange låneudbyderes egne websites. En stor del af forarbejdet i låneprocessen bliver dermed gjort for dig.

Gennemsigtighed på markedetNår de forskellige kviklån samles på én side, skabes der gennemsigtighed på markedet, fordi det bliver langt nemmere for låntagere at vælge og fravælge lån på baggrund af parametre, som har indflydelse på lånets pris.

Tag styring i låneprocessenSlut med at lade låneudbyderen og din nuværende økonomiske situation styre din fremtidige økonomi. Ved at bruge en sammenligningstjeneste for kviklån, tager du styring over låneprocessen og dermed også din økonomi. Når du tager styringen, mindsker du risikoen for at ende ud med et dyrt lån med for høje renter og ubehagelige overraskelser, idet du via sammenligningstjenesten allerede tidligt i processen gør dig bekendt med vilkårene for lånet. Husk dog stadigvæk at læse det med småt, så du ved hvad du skriver under på.

Hvilke parametre har indflydelse på lånets pris?Der findes flere forskellige parametre som har indflydelse på prisen på dit lån. Et parameter som renten vil formentlig ikke komme bag på mange, men derimod kan gebyrerne være overraskende for en stor andel danskerne.

Rente

Rentesatsen for kviklån ligger ofte mellem 9-30% og er en forholdsvis høj rente. Grunden til at renten er højere for kviklån er at låneudbyderen får "sikkerhed" gennem renten. På den måde sikrer udbyderne sig, at de får deres penge.

Fordelen ved kviklån for dig er at du oplever en hurtigere og nemmere låneproces hos din online låneudbyder, end hvis du ville låne penge i din bank.

Gebyrer

Selvom renten er et utrolig vigtigt parameter at sammenligne ud fra, er det ikke det eneste. De fleste lånevirksomheder opkræver gebyrer, som i visse tilfælde kan gøre et ellers billigt lån til en dyr affære. Derfor er det også vigtigt at sammenligne ud fra hvor høje gebyrer der tillægges.

De ekstra omkostninger kan eksempelvis være stiftelsesomkostninger, faktureringsgebyrer, espeditionsgebyrer, PBS-gebyrer og indfrielsesgebyrer.

ÅOP

Når du ønsker at vurdere kviklånets samlede pris, vil ÅOP være det rette sted at starte. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er det tal som viser alle lånets omkostninger på årlig basis.

Du skal dog være opmærksom på at de fleste kviklån har en kort løbetid og derfor strækker sig på under et år. Derfor skal du være påpasselig med at vurdere lånets pris på baggrund af ÅOP'en, da tallet ikke viser et realistisk billede af prisen, hvis løbetiden er på under 12 måneder.

Ansøg om et lån hos flere udbydereEn måde hvorpå du øger dine muligheder for at blive godkendt til et godt og billigt lån, er ved at ansøge om et lån hos mere end en enkelt udbyder. Ansøg gerne om et lån hos 3-5 låneudbydere og afvent svar. Det er nemlig ikke alle der bliver godkendt til et lån, da udbyderne også stiller nogle krav til dig som låntager.

Du binder dig aldrig til et lån ved blot at sende en ansøgning. Derudover er det 100% gratis at søge om et lån og dermed helt uforpligtende.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.