Annonce
Tønder

Sammenstød: Hårdt kvæstet kvinde skåret ud af sin bil

Billedet viser Kia'en, som bilisten fra Haderslev var kørende i.

BOVLUND: Ved et voldsomt sammenstød mandag formiddag blev en 25-årig kvinde fra lokalområde alvorligt kvæstet, men en 48-årig formentlig slap med mindre knubs.

Uheldet skete kort efter kl. 10 i krydset Gl. Tøndervej / Bovlund Bjergvej øst for Bovlund. I krydset er der "fuld stop", når man kører ud i krydset fra Bovlund Bjergvej.

Ifølge politiets foreløbige oplysninger kom kvinden netop fra Bovlund Bjergvej. Hun kørte frem i krydset og overså formentlig den personbil, der kom fra hendes venstre side. Kvindens bil blev ramt i venstre førerside og blev slynget.

Den 48-årige bilist fra Haderslev havde tilsyneladende ingen chancer for at undgå sammenstødet. På kørebanen var der ingen synlige bremsespor. I begge biler blev flere airbags udløst

Den 25 kvinde sad efter sammenstødet fastklemt i sin bil. Hun måtte skæres fri med tungt frigørelsesværktøj, som brandfolkene fra Agerskov kom med.

Billedet viser Kia'en, som bilisten fra Haderslev var kørende i.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Annonce