Annoncørbetalt indhold

Samsung Galaxy S20 Ultra: En revolutionerende smartphone

Annonce

Den kommende serie af smartphones fra Samsung må i den grad siges at have sat gang i jungletrommerne. Galaxy S20-serien er nemlig spækket med fede funktioner, og det er især Samsung Galaxy S20 Ultra, der bliver en revolutionerende smartphone. Her får du lang batteritid, hurtig skærm, kamera med 10 gange optisk zoom samt lækkert design og farver til en vild pris.

Galaxy S20 Ultra kommer til at sætte en helt ny standard for smartphones fremover. Især telefonens kraftige processor og batteri, revolutionerende kamera samt gode sikkerhed og lagringsplads gør, at du virkelig kan bruge mobiltelefonen til at arbejde effektivt på.

Batteri til hele dagen – både arbejde og fritid Batteriet i den nye Samsung Galaxy S20 Ultra må i den grad siges at være både intelligent og kraftfuldt. Det kraftfulde ses i form af, at batteriet leverer op til 5.000 mAh. Dog er den intelligente del af batteriet også interessant at dykke ned i. Batteriet vil nemlig sørge for at aflæse dine mobilvaner for derefter at tilpasse energibruget herefter. Optimereret brug af apps sker derfor helt automatisk, og dermed holder batteriet hele dagen.

Opladningen fungerer lynhurtigt og med ny kraft. Derudover kan du anvende trådløs opladning til at dele batteri med andre mobiler, hovedtelefoner og ure. Dette må siges at være yderst smart og anvendeligt. Du får dermed et batteri, som bliver ved med at give – både til dig selv og til andre devices.

Hurtig skærm og revolutionerende kamera Skærmen på Samsung Galaxy S20 Ultra er en såkaldt Infinity-O-Dynamic AMOLED 2X skærm med 120 Hz. Dette giver dig en særdeles hurtig skærm, som er ekstrem hurtig til at reagere på berøringer. Derudover giver skærmen dig en jævn følelse, hvilket giver en bedre brugeroplevelse.

Det allerfedeste ved Samsung Galaxy S20 Ultra må dog siges at være det revolutionerende kamera. Med kameraet får du mulighed for at tage film og billeder i fantastisk opløsning. Kameraet er nemlig udstyret med 100 x zoom og 108 megapixel – og derfor står dine billeder og videoer knivskarpt selv på lang afstand. Er belysningen svag, vil kameraet alligevel tage skarpe billeder, da det er meget lysfølsomt.

Har du en kærlighed for at filme motiver, der er i bevægelse, vil du virkelig synes om Samsung Galaxy S20 Ultras kamera. Kameraet er nemlig udstyret med 8K og Super Steady. Herigennem filmer du motiver i bevægelse uden rystelser og med høj opløsning.

Elegant design i flere farver Selvom Samsung Galaxy S20 Ultra er spækket med fede funktioner, er der ikke gået på kompromis med designet. Du får nemlig stadig en særdeles elegant telefon, der er flot at se på. Skærmen går helt ud til kanten, hvilket giver et stort skærmbillede. Du får dermed både en elegant, intelligent og yderst kraftfuld smartphone med Samsung Galaxy S20 Ultra.

Smartphonen fås i grå og sort, og du vælger helt selv, hvilken model du synes er flottest. Prisen for Samsung Galaxy S20 Ultra afhænger af, hvilken forhandler du køber hos samt valg af afdragsordning. Typisk er der penge at spare, hvis du køber mobiltelefonen sammen med et mobilabonnement.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.