Annonce
Læserbrev

Samvittighedsfuld tandlæge

Læserbrev: Jeg fik forleden en formiddag trukket en tand ud hos Tandlægerne i Skovparken Billund. Det gik forholdsvis let og smertefrit.

Om eftermiddagen begyndte det at bløde, og jeg kunne ikke umiddelbart stoppe blødningen.

Jeg ringede til tandlægen i håbet om, at de ikke var gået på weekend, men det var de. Forsøgte også egen læge - samme resultat.

Så var der kun lægevagten tilbage. Fik en tid på skadestuen i Vejle. Blev anbefalet at have en chauffør.

Inden chaufføren kom, blev jeg ringet op af tandlægen, som ville bruge eftermiddagen på opdatering af journaler og da havde set, at jeg havde ringet.

Jeg kunne komme med det samme og spare turen til Vejle. Fik endda også privatnummer i tilfælde af yderligere vanskeligheder.

Det kalder jeg ansvarlighed og omsorg for sine patienter, udover hvad man kan forvente, og det vil jeg gerne rose ved at dele denne historie.

Annonce
Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce