Annonce
Haderslev

Sand under fødderne og masser af musik

Stemningen var i top fra starten, da sangerinden Mette Ingwersen gik på strandscenen ved havefesten i Aarøsund. Her var der i dagens anledning og for at hædre Kløften Festival anlagt to scener - en beachscene og en bakkescene. Foto: Ludvig Dittmann
To familier havde slået sig sammen om at lave én havefest i Aarøsund. Her var både en bakkescene og en strandscene, der fik gæsterne til at gå amok.
Annonce

Aarøsund: "Vi kan ikke gå på vandet, men vi kan så meget andet...."

Sangerinden Mette Ingwersen har publikum med sig, da hun på Beachscenen fyrer op under Bamses gamle hit og senere slår over i Kim Larsen og Whitney Houstons "I will allways love you". Tilhørerne står op på bænkene og danser med i sandet foran scenen, en enkelt har sat sig i en gummibåd og gør sit for at  holde festen i gang.

Nej, det er ikke Kløften Festivals traditionelle Beachscene. Sangerinden står i sandet hjemme i haven hos Vivi, der er nabo til Johny Gramberg.

Annonce

Lukket arrangement

De to husstande har slået sig sammen. Om at lave en havefest for venner, bekendte og familier.

- Det er et lukket arrangement, vi er knap 50, men der er mange, der går forbi, som gerne vil ind, siger Johny Gramberg.

Johny Gramberg og hans nabo havde sammen med fem andre frivillige sat gang i festen hjemme i to privathaver i Aarøsund. Foto: Ludvig Dittmann

Han er lige som de seks andre i arrangør-gruppen klædt i den brune crew-bluse med Kløften Festivals logo, det røde vandtårn. Selvfølgelig er fyret i Aarøund også på.

Ret skal jo være ret. Festen finder jo nemlig sted i Aarøsund, og her har man lagt hjernerne i blød og skabt en hel lille mini-Kløften med to scener.

Folk dansede og skrålede med på sangene, og der var en festilig stemning ved havefesten, hvor i alt fem bands skulle spille. Foto: Ludvig Dittmann

- Vi har beachscenen, og vi har en bakkescene, siger Johny Gramberg og viser frem.

Fem grupper skal i løbet af dagen på scenen.

Her er også behagelige sofaer, gæsterne kan sætte sig i, en bar, her er overdækkede telte, som kan modstå regn og tordenbyger, en flot minikopi af vandtårnet - og selvfølgelig er der mest af alt god stemning.

Annonce

Et godt alternativ

Festen var allerede planlagt, inden Kløften Festival blev aflyst. Aflysningen har dog givet den en ekstra tand. Det synes én af gæsterne godt om:

Programmet var selvfølgelig hængt op på et træ, som selvfølgelig var pakket ind - akkurat som ved den rigtige Kløften Festival. Foto: Ludvig Dittmann

- I de sidste tre år  har jeg været med til Kløften Festival. Det her er et fint og hyggeligt alternativ, hvor man også kan synge med og give folk en krammere. Det trænger vi lidt til, siger Jonas Bommerup fra Askov.


Ikke kun det, at man skal tænke nyt, men også, at man bare skal spørge, hvis man savner frivillige. Det har været let her, vi har bare skullet spørge.

Johny Gramberg


Johny Gramberg, der i det civile er formand for Haderslev Taekwondo Klub kan ikke lade være med at tænke på, at coronaen har ført mange ting med sig:


- Ikke kun det, at man skal tænke nyt, men også, at man bare skal spørge, hvis man savner frivillige. Det har været let her, vi har bare skullet spørge, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce