Annonce
Varde

Sangerinderne Kristine Bonde og Linda Kubo synger julen ind i V. Starup Kirke

Kirstine Bonde. PR-foto

Starup/Tofterup: Mandag den 2. december kl. 19.30 byder Vester Starup Kirke på en helt speciel julekoncert med efterfølgende kaffe og fællessang i Sognehuset. Men først bliver publikum budt på en julekoncert med to af lokalområdets dygtige sangere - nemlig operasangerinde Kirstine Bonde og sangerinde og musiklærer Linda Kubo fra Årre. De bliver begge akkompagneret af Holger Grumme Nielsen, der også bliver publikums guide igennem aftenen med små anekdoter og historier, der binder aftenen repertoire sammen.

Operasangerinden Kirstine Bonde har tidligere glædet publikum med sin smukke sopran, når hun brillerede på scenen i Arnbjerganlægget i forbindelse med Varde Sommerspil. Sidenhen blev hun uddannet klassisk sanger fra Esbjerg Musikkonservatorium, inden karrieren for alvor tog fart.

Linda Kubo har tidligere optrådt i musikhuset i Esbjerg sammen med Trine Jepsen. Desuden har hun igennem en årrække undervist i sang og musik på Starup Skole, ligesom hun har været aktiv på landets friluftsscener ved sommerspil og koncerter.

Linda Kubo. Arkivfoto: Tatjana Johnsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce