Annonce
Haderslev

Sangvandringerne fortsætter - blandt andet med jul og sangmarch

Der har allerede været en række sangvandringer. Blandt andet om havnens udvikling, som dette billede er fra. Der kommer flere sangvandringer i oktober, november, december og januar. Privatfoto

Haderslev: Vinteren får i år selskab af sangvandringer og sange fra Højskolesangbogen. Efter sommerens succesfulde sangvandringer, hvor man har haft mulighed for at blive klogere på Haderslev samtidig med, at man har sunget sange fra Højskolesangbogen, fortsætter nemlig i oktober, november, december og januar. Hvis man har en Højskolesangbog, så tager man den med - ellers dukker man bare op på mødestedet.

Mandag den 18. oktober er dagens fortæller mere end en. Det er forskellige byrådskandidater, der vil fortælle om et sted i byen, hvor de ønsker forandring. Sangvandringen starter på Gravene klokken 17.

15. november er det Marie Dufresne fra Kunsthal 6100, som vil fortælle på vandringen, som har fået navnet "Byn føler", som tager udgangspunkt i de steder i byen, hvor kunstneren Gudrun Hasle har skrevet forskellige sætninger på husene. Sangvandringen starter på Gravene klokken 17.

Annonce

13. december er der endnu en sangvandring - "En julefortælling" - som er en opvarmning til juleaften med både julesange og en julefortælling. Julen starter på Gravene klokken 17. Det er skuespillerne Linnea Fabricius og Thea Kastberg, der er denne aftens fortællere.

Den første måned i det nye år byder også på en sangvandring, det bliver den 17. januar. Her er der i modsætning til de tre andre sangvandringer mødested ved Ridehuset i Sejlstensgyde klokken 17. Her vil historiker Thomas Tram Pedersen fortælle om, hvordan det har præget Haderslev, at der har været og stadig er militær i byen.

Sangvandringerne er arrangeret af Foreningen Bestyrelsen med hjælp fra Haderslev Sangakademi. Ved alle sangvandringer vil der være sangere med fra Domkirkens Pigekor og Haderslev Drengekor. Alle kan deltage - uanset sangstemme.


Annonce
Haderslev For abonnenter

Balladen om naturnationalpark i Pamhule fortsætter: - Afslag blev givet på ufuldstændigt grundlag

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Peter har kastet anker midt i fjorden: Han kunne ikke holde ud at bo på land

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg fik en appelsin i turbanen med Facebook: - Sagt på jysk har vi gjort en fornuftig handel

Kultur For abonnenter

Han ejer både nazi-julekugler og effekter fra KZ-lejre: Franks nyeste køb er et tysk fotoalbum fra besættelsen af Kolding

Varde For abonnenter

Ubetalte regninger på 50 mio, da gigant-landbrug kollapsede: Hvorfor mistede én underleverandør ikke en krone?

Haderslev

Højgårdsparken: 22 nye rækkehuse klar til indflytning 1. september

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-målscorer: Vi kan bruge præstationen til en hel masse

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

Esbjerg For abonnenter

Millionerne er afsat, men firebørnsfamilien venter på femte år på cykelstien: Det er godt nok vildt, det skal tage så lang tid

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Kolding

Pierre udlejer seniorboliger hurtigere, end han kan nå at bygge dem

Annonce