Annonce
Varde

Sanne Halkjær Hebsgaard er glad for at deltage i 7-kantens vinterspil

Sanne Halkjær Hebsgaard er 18 år gammel og kommer fra Ølgod og er med i 7-kantens "Chicago" - her sammen med Karoline Toksvig Gammelgaard - Sanne Halkjær Hebsgaard - Mille Uldahl, Sarah-Sofie Juellund og Anne Damgaard. Privatfoto

Janderup: Siden 2001 har Sanne Halkjær Hebsgaard spillet amatørteater ved drabanterne i Ølgod, Hats og 7-kantens vinterspil. Nu er hun aktuel i 7-kantens vinterspil "Chicago", hvor hun medvirker som Mona, samt dans og ensemble. Sanne Halkjær Hebsgaard er 18 år gammel og kommer fra Ølgod. Hun er i gang med sit tredje og sidste år på HHX i Varde.

- Der er så mange talentfulde mennesker med, både på og bag scenen, og alle er med til at fylde rummet med god energi - det bliver jeg kun gladere af. Samtidigt er sammenholdet i en forestilling utroligt tæt, og fungerer som en ny familie, siger Sanne Halkjær Hebsgaard i en pressemeddelelse fra 7-kanten.

Sanne Halkjær Hebsgaard er vild med at spille teater, fordi hun får mulighed for at udvikle sine teatererfaring og udvikle sig selv, fortæller hun i pressemeddelelsen. "Chicago" har premiere den 13. februar og spiller til om med den 17. februar på Musikhuset Esbjerg.

Annonce
18-årige Sanne Halkjær Hebsgaard har spillet teater i flere år bl.a. hos Drabanterne i Ølgod, Hats og 7-kantens vinterspil. Nu er hun aktuel i musicalen "Chicago". Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Tips og tv: Superligaens 13. runde

Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce