Annonce
Esbjerg

Sanne Salomonsen giver koncert i Ribe

Til marts giver Sanne Salomonsen akustisk koncert i Ribe Fritidscenter. PR-foto
Ribe Fritidscenter har gjort lidt af et scoop, når de 7. marts får besøg af en af Danmarks mest kendte stemmer.

Ribe: Ribe Fritidscenter har igennem de senere år markeret sig som en særdeles aktiv koncertarrangør, og de har blandt andet haft besøg af Michael Falch, Poul Krebs, Anders Blichfeldt og Tøsepigerne, og det er der blevet lagt mærke til i koncertbranchen.

Det forklarer Claus Pedersen fra Danhostel Ribe, der også er manden bag koncerterne i Ribe Fritidscenter.

- Når man har markeret sig som en god og aktiv koncertarrangør, får man ind imellem nogle helt særlige tilbud. Således fik vi tilbudt en koncert med Sanne Salomonsen, og det kunne vi ikke kunne sige nej til. Vi håber og tror på, at hun kan fylde hallen og give publikum en god koncertoplevelse. Man får i hvert fald muligheden for at komme tæt på en af Danmarks største stemmer, når Sanne Salomonsen gæster Ribe med hendes akustiske turné, siger Claus Pedersen.

Sanne spiller både nogle af sine store hits, men også en stor del sange fra sit store repertoire, hun ikke har spillet i mange år. Endda sange, hun aldrig har spillet live før, og det hele bliver krydret med med små anekdoter fra Sannes liv og karriere mellem sangene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce