x
Annonce
Esbjerg

Sanne Salomonsen giver koncert i Ribe

Til marts giver Sanne Salomonsen akustisk koncert i Ribe Fritidscenter. PR-foto
Ribe Fritidscenter har gjort lidt af et scoop, når de 7. marts får besøg af en af Danmarks mest kendte stemmer.

Ribe: Ribe Fritidscenter har igennem de senere år markeret sig som en særdeles aktiv koncertarrangør, og de har blandt andet haft besøg af Michael Falch, Poul Krebs, Anders Blichfeldt og Tøsepigerne, og det er der blevet lagt mærke til i koncertbranchen.

Det forklarer Claus Pedersen fra Danhostel Ribe, der også er manden bag koncerterne i Ribe Fritidscenter.

- Når man har markeret sig som en god og aktiv koncertarrangør, får man ind imellem nogle helt særlige tilbud. Således fik vi tilbudt en koncert med Sanne Salomonsen, og det kunne vi ikke kunne sige nej til. Vi håber og tror på, at hun kan fylde hallen og give publikum en god koncertoplevelse. Man får i hvert fald muligheden for at komme tæt på en af Danmarks største stemmer, når Sanne Salomonsen gæster Ribe med hendes akustiske turné, siger Claus Pedersen.

Sanne spiller både nogle af sine store hits, men også en stor del sange fra sit store repertoire, hun ikke har spillet i mange år. Endda sange, hun aldrig har spillet live før, og det hele bliver krydret med med små anekdoter fra Sannes liv og karriere mellem sangene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Forældre fra Esbjerg tør ikke at sende børnene afsted: - Mine børn skal ikke være forsøgskaniner

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce