Annonce
Erhverv

Santa Run er for kommerciel til kommunal støtte

Billedet er fra Santa Run i Tønder. Arkivfoto: Claus Thorsted

Varde/Helle: Varde Handel må selv finansiere at få Santa Run til Varde i 2020. Udvalget for Kultur og Fritid har sagt nej til at give kommunal støtte.

Det er radiokanalen Skala fm, der hører under Jysk Fynske Medier ligesom JydskeVestkysten, der arrangerer Santa Run, som er et løb, hvor alle løber i julemandsdragter. Skala fm kræver dog 230.000 kroner for at arrangere Santa Run i Varde, og det er det, som Varde Handel har søgt om tilskud til - men altså fået afslag.

- Det er et event, der har en meget kommerciel profil, siger Mads Sørensen (V), formand for kultur og fritid, som forklaring på afslaget.

HATS havde søgt om en underskudsgaranti på 30.000 kroner til årets novemberspil, men får i stedet et tilskud på 10.000 kroner. HATS forventer et underskud på 54.000 kroner på novemberspillet, der i år er "Klokkeren fra Notre Dame".

- Med de midler, vi har, ønsker vi at imødekomme dem med 10.000 kroner, selvom vi udmærket ved, at de ønsker noget højere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce