Annonce
Sønderborg

SDU bringer studerende og virksomheder sammen

Arrangementet, hvor studerende fra SDU og virksomheder kunne møde hinanden, var velbesøgt. Privatfoto

Sønderborg: 17 virksomheder og over 150 studerende deltog forleden i en Matchmaking Engineering Event arrangeret af SDU Sønderborg på Alsion.

Én af de deltagende virksomheder var Beckhoff Automation ApS, som investerer kraftigt i talentudvikling. Det gjorde indtryk på mechatronics-studerende Jonas Kampp.

- Det er en utrolig spændende, skræddersyet pakke, de har til studerende. Selvom deres afdeling i forhold til hardware ligger placeret i Tyskland, så kunne jeg godt blive fristet til at søge om et praktikophold, siger han i en pressemeddelelse fra SDU.

I løbet af arrangementet blev der etableret masser af kontakter imellem virksomheder og studerende, både i henhold til studiejob, projektsamarbejde og praktikophold.

Næste store indsats fra SDU Sønderborgs side i bestræbelserne på at få universitetsverdenen og virksomheder til at mødes bliver 4. november, hvor Alsion er vært for MCI Industry Day. Her får virksomhedsrepræsentanter lejlighed til at snakke med forskere fra MCI og Center for Industriel Elektronik.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce