Annonce
Esbjerg

Se billederne fra Grøn Koncert: Varmen og musikken brager ind over Esbjerg

Foto: André Thorup
Saveus, med den tidligere vinder af X-Factor, Martin Hedegaard, i front har for alvor skudt gang i musikprogrammet ved dette års Grøn Koncert. Og varmen giver kø ved vandposterne.

ESBJERG: Der var fadøl og fællessang for alle pengene, da Grøn Koncert atter kom til Esbjerg. Klokken kvart i to torsdag eftermiddag leverede Saveus en medrivende koncert på den ene af Grøn Koncerts to scener.

Selv om mange stadig sidder i campingstole til havefester overalt i byen, så var der mange mennesker til arrangementets første koncert. Og de mange publikummer sluttede sig til Saveus og gav den hele armen i varmen.

For netop varmen kan i den grad mærkes denne torsdag eftermiddag i Esbjerg. Op imod 29 grader banker ned over koncertpladsen ved Skibhøj. Derfor er der meget stor travlhed ved de mange vandposter, som Grøn Koncert har sørget for at opstille. Så selv om mange lider og nyder i varmen, så er de efter alt at dømme i gode hænder.

Annonce
Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce