Annonce
Sønderborg

Se billederne: Kostumer, bold og bajere på Ringriderpladsen

Så er de i gang! Manager-konkurrencen begyndte med en fælles ølstafet. Foto: Timo Battefeld
Sønderborg Statsskoles festudvalg afholder det årlige Manager-arrangement på Ringriderpladsen. 800 elever fordelt på 32 hold deltager i bold- og drukspil både torsdag og fredag. Præmieoverrækkelsen finder sted på Buddy Holly fredag aften.
Annonce

Sønderborg: Traditionen tro har omkring 800 elever fra Sønderborg Statsskole indtaget Ringriderpladsen for at holde det årlige fodbold- og festarrangement, Manager. I farvestrålende kostumer fejrer de unge mennesker, at skoleårets undervisning er forbi, og eksaminerne står for døren.

32 hold deltager i Manager-festen og de har alle klædt sig ud efter et selvvalgt tema. Djævle, ninja-turtles, riddere og svenskere besøger hinanden på kryds og tværs i forskellige telte, som de hver i sær har sat op på pladsen.

Eleverne har ikke selv valgt deres eget hold. De er blevet købt af én af de 32 såkaldte "managers" med fiktive penge, som har sammensat et hold på tværs af årgangene.

- Det lyder jo meget forkert, at vi er blevet solgt på auktion, men det fungerer rigtig godt. Vi møder en masse, vi ikke kender i forvejen og lærer hinanden at kende, fortæller Søren Johannesen Smedegaard, som går i 2.g på Sønderborg Statsskole.

Han og kammeraten Alex Bjørnskov deltog også i sidste års Manager, og det var en positiv oplevelse:

- Jeg taler stadig med dem, jeg var på hold med dengang, fortæller Alex Bjørnskov.

Superkvinder og Team Easy On-camperen. 32 hold deltager og de har alle deres eget tema. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Drukbold Manager 2019

Manager-festen begyndte torsdag eftermiddag med en kæmpemæssig ølstafet, hvor alle løb i samlet flok mod drikkevarerne. Herefter gik turneringen i gang. De 32 hold spiller sig frem i turneringen og ventetiden mellem kampene bliver fyldt med fuldskab.

I riddernes telt kommer gæster i gabestok, men de kan gøre sig fri ved at drikke af en ølbong. Team Easy On har campingvogn med, og den er udsmykket med Henning Primdahl og Pim de Keysergrachts ansigter.

- Det er grafittikunstneren Andreas Welin, som har været så venlig at pynte camperen. Det er virkelig fedt, at tidligere elever som ham lægger tid og sjæl i det her arrangement, fortæller sportsdirektøren for Team Easy On, Morten Carl.

I løbet af fredagen begynder finalespillet i Manager-konkurrencen og præmieoverrækkelsen vil finde sted på Buddy Holly samme aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce