Annonce
Kolding

Se byrådets møde live på Facebook

Byrådssalen på Kolding Rådhus vil stå gabende tom, når byrådets politikere holder byrådsmøde på torsdag. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard

Kolding. Byrådets næste møde slår formentlig tilskuerrekord.

På grund af coronakrisen, som forhindrer de 25 byrådsmedlemmer i at indfinde sig i byrådssalen sammen, afvikles byrådets møde nemlig for første gang nogensinde som en live-transmission på Kolding Kommunes facebook-side.

Mødet starter klokken 16, og på dagsorden er blandt andre den sag, som efter alt at dømme kommer til at koste Mungo Park-teatret livet.

Sagen har skabt voldsom debat i ugevis, siden Dansk Folkeparti og et flertal af Venstre bortset fra Eea Haldan Vestergaard i starten af marts tilkendegav, at de ikke er til sinds at indgå en ny egnsteateraftale med Mungo Park - eller TeaterTid, som det lille alternative teater skifter navn til 1. maj.

Det borgerlige flertal vil ikke investere de fem årlige millioner kroner, som egnsteateraftalen koster Kolding Kommune, og det har udløst voldsom kritik fra det øvrige byråd, der mener, at de to partier dermed løber fra budgetaftalen om Kolding Kommunes økonomi i 2020-2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce