Annonce
Sydjylland

Se Danmark: Dyreclairvoyant Tilde stiller ind på Bimmer

Holstebro: Tilde er uddannet dyreclairvoyant- og telepatisør. Hun kan altså tale med dyr. Line Lundbye i Resen har en engelsk bulldog, Bimmer som har en del problemer som Tilde prøver at finde en forklaring på ved hjælp telepati og healing. Foto: Morten Stricker

Avisens fortæller hver dag historier i billeder om livet i især Jylland og på Fyn. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Resen: Der er noget i vejen med Bimmer. Hjemme hos Line Lundbye Lyngsaa Kristensens familie er den to år gamle engelske bulldog kærlig og nysgerrig, men biler skræmmer hunden, og derfor har familien søgt hjælp hos dyreclairvoyant- og telepatør Tilde Rosamynthe. Journalist Stine Kjærside og fotojournalist Morten Stricker var med, da Tilde Rosamynthe pande mod pande 'stillede ind' på Bimmer.

Annonce
Agerskov: Agerskov Skole holder åbningsfest for nye håndværks- og designfaciliteter - elever og forældre er inviteret på kage. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Brædstrup: Årsmøde og generalforsamling i Business Horsens på Hotel Pejsegården. Foto: Morten Pape
Odense: Rejsegilde i nye ungdoms- og familieboliger i Gartnerbyen i Bolbro. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce