Annonce
Sydjylland

Se Danmark: Kulturudveksling med tørklæde på

Holstebro: Onsdag fandt den første kulturudveksling sted mellem en af Holstebros friskoler og Trekantens beboere. Etnisk danske børn fra Holstebro Friskole besøgte trekanten for at stifte bekendelse andre kulturer. De skulle blandt andet lære at binde et muslim-tørklæde, skrive deres navn på arabisk, og smage på ikke-dansk mad. De håber, at det kan være med til at rydde fordomme af vejen og udvide børnenes horisont. Foto: Morten Stricker

Hver dag rapporterer avisens fotografer fra begivenheder i det halve land. Se deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Annonce

Holstebro: Horisonten skulle udvides og fordomme nedbrydes, da børn fra Holstebro Friskole onsdag besøgte det etnisk meget varierede boligområde Trekanten i den vestjyske by. Fotojournalist Morten Stricker kiggede med, da børnene lærte at skrive på arabisk og binde tørklæder som en muslimsk kvinde.

Middelfart: Lupinmark på Assensvej mellem Middelfart og Viby. Foto: Peter Leth-Larsen
Dybbøl: Dybbøl Plejecenter samler dyr, beboere og pårørende til et minidyrskue. Foto: Timo Battefeld
Odense: Amerikanske Guns N' Roses spillede onsdag på Dyrskuepladsen i Odense. Det var den største enkeltstående koncert på Fyn nogensinde med 38.000 solgte billetter. Foto: Birgitte Carol Heiberg.
Nees: Omkring årsskiftet blev den nye solcellepark i Nees sat i produktion. Anlægget er landets tredjestørste, og derfor har de mange timers solskin i maj været særdeles mærkbare på anlægget. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark For abonnenter

Transport-mastodont sender advarsel til vognmænd: Hvis I frasælger pengetank, risikerer vi at lukke

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce