Annonce
Sydjylland

Se Danmark: Kulturudveksling med tørklæde på

Holstebro: Onsdag fandt den første kulturudveksling sted mellem en af Holstebros friskoler og Trekantens beboere. Etnisk danske børn fra Holstebro Friskole besøgte trekanten for at stifte bekendelse andre kulturer. De skulle blandt andet lære at binde et muslim-tørklæde, skrive deres navn på arabisk, og smage på ikke-dansk mad. De håber, at det kan være med til at rydde fordomme af vejen og udvide børnenes horisont. Foto: Morten Stricker

Hver dag rapporterer avisens fotografer fra begivenheder i det halve land. Se deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Holstebro: Horisonten skulle udvides og fordomme nedbrydes, da børn fra Holstebro Friskole onsdag besøgte det etnisk meget varierede boligområde Trekanten i den vestjyske by. Fotojournalist Morten Stricker kiggede med, da børnene lærte at skrive på arabisk og binde tørklæder som en muslimsk kvinde.

Middelfart: Lupinmark på Assensvej mellem Middelfart og Viby. Foto: Peter Leth-Larsen
Dybbøl: Dybbøl Plejecenter samler dyr, beboere og pårørende til et minidyrskue. Foto: Timo Battefeld
Odense: Amerikanske Guns N' Roses spillede onsdag på Dyrskuepladsen i Odense. Det var den største enkeltstående koncert på Fyn nogensinde med 38.000 solgte billetter. Foto: Birgitte Carol Heiberg.
Nees: Omkring årsskiftet blev den nye solcellepark i Nees sat i produktion. Anlægget er landets tredjestørste, og derfor har de mange timers solskin i maj været særdeles mærkbare på anlægget. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

112

Brandvæsenet rykkede ud til kemikalieudslip med op til 5000 liter syreholdig væske: Der er ingen fare for miljøet

Annonce