Annonce
Indland

Se Danmark: Optur til skolebørn

Vejle: Skoleelever fik en masse opture. Otte skoleelever fra Mølholm ved Vejle fik sig en flyvsk oplevelse, da de var på lejrskole På Hammer Svæveflyveplads. På tre dage lærte de at styre et svævefly og har lært om vind, vejr og aerodynamik.Turen var en del af et skoleprojekt.Foto: Søren Gylling
Avisens fotografer er hver dag på farten for at fortælle historier i billeder. Se nogle af deres bedste i dette daglige fotogalleri.
Annonce

Hammer: Otte skoleelever fra Mølholm fik sig en himmelsk oplevelse, da de var på lejrskole på Hammer Svæveflyveplads. Her lærte de at håndtere et svævefly, og med en erfaren pilot som backup, fik de lov selv at styre et. Fotojournalist Søren Gylling kiggede med både fra land og i luften og kom hjem med en billedserie af de flyvske elever.

Tørring: Kirketårnet på Tørring Kirke gennemgår en omfattende renovering og har været pakket ind i stillads i næsten et halvt år. Foto: Yilmaz Polat
Horsens: Horsens Havn fra oven. Foto: Morten Pape
Kostumeprøver til Lyset over Skagen - en musical om skagensmalerne. Foto: Morten Rode
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce