Annonce
Varde

Se de første billeder af prins Nikolai på kasernen

Prins Nikolai, der her ses i midten, går i sin fars fodspor i Hæren og mødte tirsdag ind på Hærens Sergentskole på Varde Kaserne. Det er aftalt, at prins Nikolai er dus med Varde og de andre sergentelever. Pressefoto

Varde: Sammen med godt 30 andre unge kvinder og mænd tog den 18-årige prins Nikolai tirsdag hul på et nyt kapitel i sin tilværelse. Han var i det strålende solskinsvejr mødt op på Hærens Sergentskole på Varde Kaserne for at påbegynde den toårige løjtnantsuddannelse.

Og nu foreligger de første fotos af prins Nikolai i trøjen. På grund af den nye persondataforordning, der trådte i kraft den 25. maj, er billederne fra Hærens Sergentskole forsinket med et døgn. Både Kongehuset og samtlige personer på billederne skulle godkende, at Hærens Sergentskole sendte billeder videre til pressen og derefter til offentliggørelse.

Prins Nikolai har sammen med det kongelige adjudantskab udtrykt ønske om ikke at være i offentlighedens søgelys, mens han gennemfører sin uddannelse i Varde. Men helt usynlig vil han nok ikke være, når han, som sergenter nu gør, både handler ind og går i byen i Varde. Velkommen til Varde.

Sammen med godt 30 andre unge kvinder og mænd begyndte prins Nikolai, der er søn af grevinde Alexandra og prins Joachim, på Hærens Sergentskole i Varde. Prins Nikolai ses her som nummer fem fra venstre i forreste geled. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Danmark

Alting gik i stå i Christian Eriksens hjemby, da han pludselig faldt om på græsset i Parken

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce